Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

5-HTP (5 Hidroxitriptofán) 50 mg, 60 db kapszula

5-HTP (5 Hidroxitriptofán) 50 mg, 60 db kapszula

Normál ár: 3 553 Ft

Special Price 3 316 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

A régi népi bölcsesség úgy tartja, hogy a nyugodt alvás egyik biztosítéka, ha a pénzt szakajtóval méred. Segíthet még, ha a csőgörényeket, akik leszívják a véred eltanácsolod az életedből, de az nem mindig jön össze. Ha most épp nem nagyon van mit méricskélni illetve a vérszívók sem tágítanak, próbáld ki az 5-HTP kiegészítőt. Javítja az alvás minőségét és csökkenti az édesség utáni vágyat.


Depresszió ellen is használatos, amit persze a csoki is megold, csak attól dagadt leszel ugyebár, ami meg nem mi pályánk. Egyébként a jó alvás a regenerálódáshoz is elengedhetetlen, ami nélkül pedig az edzés nem fog menni. Stressz nélkül, lazán, kialudva, királyság van.

Részletek

5-HTP (5 hidroxitriptofán) a szerotonin prekurzora, mely egy a szervezetünkben termelődő neurotranszmitter és mint ilyen szerepet játszik többek között a hangulat, alvás, étvágy szabályozásában. Az alacsony szerotonin-szint közrejátszik az alvászavarok, depresszió, migrén, és bizonyos idegi zavarok kialakulásában.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1-2 kapszula naponta étkezés közben
Kiszerelés 60 db kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 2 capsules
Servings per Container: 30
Amount Per Serving% DV
5-HTP100 mg**
(L-5-Hydroxytryptophan)   (from Griffonia Extract)   (Griffonia simplicifolia) (seed)
Carnitine (As L-Carnitine)1.3g**
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established
Other ingredients: Dicalcium Phosphate, Vegetable Cellulose, Gelatin. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.  This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.