Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

B2-vitamin 100 mg, 100 db tabletta

B2-vitamin 100 mg, 100 db tabletta

Normál ár: 3 807 Ft

Special Price 3 426 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

Terhesség alatt különösen fontos a B2-vitaminfogyasztás, mert hiányában sérülhet a magzat. A szürkehályog megelőzésében és kezelésében is fontos szerepet játszik, valamint a fehérje, a szénhidrát és a zsír anyagcseréjében. A B2-vitamin hiánya növeli a depresszió kialakulásának az esélyét.

Részletek

A B2-vitamin (Riboflavin) szükséges az antitestek termeléséhez, a vörösvérsejtek képződéséhez, a növekedéshez, és sejtlégzéshez Enyhíti a szem fáradtságát. Képes felgyorsítani a B6-vitamin aktivitását a szervezetben. A B2-vitamin hiánya gyengíti a pajzsmirigy működését és ronthatja a vas felszívódását a szervezetben.

Nem tartalmaz mesterséges ízesítést vagy édesítőket, keményítőt, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, vagy nátriumot. Tartósítószertől mentes, cukormentes.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1 tabletta naponta étkezés közben
Kiszerelés 100 tabletta
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 Tablet
Amount Per Serving%DailyValue

Riboflavin
(Vitamin B-2)

100 mg 5,882%
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur. This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.