Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

B6-vitamin 100 mg, 100 db tabletta

B6-vitamin 100 mg, 100 db tabletta

Normál ár: 3 542 Ft

Special Price 3 306 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

Ha a főnököd (párod, gyerekek stb.) miatt stresszes vagy, ha a menstruáció, alacsony vércukor szint, cigaretta, alkoholfogyasztás, idősebb kor játszik, vagy babát vársz, akkor ezekben az esetekben is jól jöhet a B6-vitamin kiegészítés. Akkor szedj pluszban B-6 vitamint, ha már tolsz egy jó multivitamint is, amiben benne van az összes vitamin. Azt vágod, hogy szinergista módon, csak a többi vitaminnal együtt tudja kifejteni a hatását? Na, ezért mondom.

Részletek

A helyes étrendnek fontos szerep van a betegség megelőzésben. A B-6 vitamin segít a fehérje, az energia valamint a homocisztein nevű aminosav anyagcseréjében. A folsavval és B12-vitaminnal együtt része annak a vitamin hármasnak, ami támogatja az egészséges szívműködést.

Nem tartalmaz mesterséges ízesítést vagy édesítőket, keményítőt, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, vagy nátriumot. Tartósítószertől mentes, cukormentes.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1 tabletta naponta étkezés közben
Kiszerelés 100 tabletta
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 Tablet
Amount Per Serving%Daily Value
Vitamin B-6
(as Pyridoxine Hydrochloride)
100 mg 5,000%

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other Ingredients: Dicalcium Phosphate, Vegetable Cellulose, Silica. Contains <2% of: Vegetable Magnesium Stearate, Vegetable Stearic Acid.

Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur. This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.