Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Béta-Glükán 200mg, 60 db tabletta

Béta-Glükán 200mg, 60 db tabletta

Normál ár: 9 914 Ft

Special Price 9 252 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Nagyapám minden reggelét vegetáriánusként kezdte és azt vallotta, hogy ha az immunrendszer rendben van akkor már nagy baj nem lehet. Ennek megfelelően a gyümölcs pálinkát nagy becsben tartotta és le is húzott belőle párat napindításnak. Nekünk gyerekeknek is kínálta, de csak ha fájt valamink. Sokat mesélt a Béta-Glukánról is csak akkor még nem értettük, hogy az immunrendszer szó mit jelent, így nem is igazán figyeltünk az öregre. Pedig milyen jól hetük volna! Akkor most lenne immunrendszerünk és nem lenne vakcinára, hogy megvédjen. Mindenestre, ha valaki mégis inkább természetesen szeretné védeni az immunrendszerét, annak azt javaslom helyezzen kettőt ebből a kosarába és minden jobb lesz.

Részletek

A Béta 1,3-Glükánok; bizonyos élesztőknek a fő komponensei. A Béta 1,3-Glükánok, az élesztők sejtfalából származnak, és amelyek közreműködnek az immunrendszer egészséges működésében. 200 mg Béta 1,3-Glükánt tartalmaz tablettánként. Ezek a tabletták, ideális választásnak bizonyulnak vegetáriánusok számára. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromaanyagot, édesítőszert, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, halat és nátriumot.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Felnőtteknek, naponta 1 tabletta, maximum 3 alkalommal naponta, lehetőleg étkezéssel egyidejűleg.
Kiszerelés 60 tabletta
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size 1 caplet
Amount Per Serving% Daily Value*
Calories 5  
Total Carbohydrate<1 g='' 1='' span=''> 
Dietary Fiber<1 g='' 2='' span=''> 
Protein<1 g='' 1='' span=''> 
Sodium5 mg <1% 
Beta 1, 3 Glucans200 mg ** 
(from yeast cell wall concentrate  
(Saccharomyces cerevisiae))  
*Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
**Daily Value not established
Other Ingredients: Vegetable Cellulose, Vegetable Stearic Acid. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
WARNING: If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Avoid this product if you are allergic to yeast. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.