Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

C-500 és E-400 vitamin csipkebogyóval, 100 db kapszula

C-500 és E-400 vitamin csipkebogyóval, 100 db kapszula

Normál ár: 9 914 Ft

Special Price 9 252 Ft

Elérhetőség: Készleten van

A C-vitaminnal tudod lassítani a sejtjeidben zajló természetes oxidációs folyamatokat vagy közismertebb nevén az öregedést.
Ha gyúrsz, szükséged van nagy dózisú természetes E-vitamin bevitelre is, mert javítja az izmaid teljesítményét és késlelteti a kifáradást. Ha ropi vagy akkor pedig a testmozgás hiányától felszabaduló szabadgyökök ellen véd az E-vitamin. Az E-vitamin és a C-vitamin antioxidáns hatású, tehát hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Részletek

Képzeld el … 2 hatékony antioxidáns, egyetlen lágy kapszulában! Ez a kiváló minőségű kiegészítő, 500 mg C-vitamin- t, és 400 IU E-vitamin- t tartalmaz. Mindkét vitamin fontos szerepet játszik a kardiovaszkuláris-, és az immunrendszer egészséges működésében, valamint antioxidáns hatással rendelkeznek. Ezen kívül, a C-vitamin részt vesz a kollagén szintézisében, ami fontos az egészséges haj, bőr, köröm és a kötőszövetek egészsége szempontjából. Az E-vitamin hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához. Nem tartalmaz mesterséges aromát, édesítőszert, cukrot, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, és nátriumot.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Napi 1-2 kapszula étkezés közben
Kiszerelés 100 db lágykapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 softgel
Amount Per Serving % Daily Value
Vitamin C500 mg 833%
Vitamin E400 IU 1,333%
Rose Hips20 mg *
(Rosa canina)(fruit) 
*Daily Value not established.
Other Ingredients: Ascorbic Acid, dl-Alpha Tocopheryl Acetate, Gelatin, Vegetable Glycerin, Soybean Oil, Soy Lecithin, Rose Hips, Natural Caramel Color, Yellow Beeswax, d-Gamma, d-Delta, d-Alpha, d-Beta Tocopherols.
WARNING: If you are pregnant, nursing, taking any medications, planning any medical or surgical procedure or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.