Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

C-vitamin csipkebogyóval 500 mg, 90 db rágható tabletta

C-vitamin csipkebogyóval 500 mg, 90 db rágható tabletta

Normál ár: 4 288 Ft

Special Price 3 859 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Gyakorló szülőként pontosan tudom, milyen kihívás az óvodáskorú, de sokszor még a kisiskolás gyermekek szüleinek is az, hogy hogyan vegyük rá a gyerkőcöket a vitaminok szedésére. Hiszen egy valamit magára adó gyermek a tablettákat, kapszulákat egyszerűen nem hajlandó lenyelni. Az összerágható tabletták ezt a problémát kiveszik a pakliból, és már  csak a gyermekünk “de miért?” kérdésére kell válaszolni.


Pro Tipp: A “mert egészséges” válasz kerülendő, nem old meg semmilyen életszükségletet a gyermeknél. Helyette próbáljuk ki a “kovbojok (hercegnők) is ezt eszik” magas röptű értekezést. Jobb nem lesz, de a gyermek értékeli majd az erőfeszítésünket.


 

Részletek

Mindig mókásnak tartottam azt, amikor a szakirodalom leírja, hogy a fejlődő szervezetnek sokkal több vitaminra, tápanyagra van szüksége mint a felnőtteknek, majd ugyanannak a könyvnek egy másik oldalán pedig kevesebb napi vitamin bevitelt ajánl a gyermekeknek mint a felnőtteknek. Muhaha.

Kedves anyuka, ha már idáig eljutott a keresésben, biztos vagyok benne, hogy sejti mire elég a gyermekeknek a Központi Bizottság által javasolt napi 45 mg C-vitamin. Úgy van. Csak azt úgy mégsem írhatom be ide, hiszen gyermekek is olvashatják e sorokat. Most, hogy ezt megbeszéltük, szépen elhagyjuk a kispályát és rátérünk a rendes dózisú C-vitamin fogyasztásra. Ami minél több annál jobb. 

Ebben a jó ízű összerágható tablettában 500 mg C-vitamin van csipkebógyóval kiegészítve, ami segíti a C-vitamin felszívódását.

  • A C-vitamin antioxidáns hatásának köszönhetően segít megvédeni a sejteket a szabad gyököktől

  • Csökkentheti a hiányzást a suliból, edzésről

  • Kevesebbet szív a szülő otthon a beteg gyermekkel

  • Sérüléseket követően gyorsabb a sebek gyógyulása, a csontok forrása és az izmok regenerálódása

  • Megújítja a szervezet E-vitamin tartalékait

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1-4 tabletta naponta étkezés közben
Kiszerelés 90 db rágható tabletta
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 tablet
Servings per Container: 100
Amount Per Serving% DV
Total Carbohydrate 
Sugars **
Vitamin C500 mg 833%
Sodium50 mg 2%
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established
Other ingredients: Sugar, Sodium Ascorbate, Sorbitol, Ascorbic Acid, Vegetable Stearic Acid. Contains <2% of: Natural Orange Flavor, Rose Hips, Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.  This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.