Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Cink pikolinát 25mg, 100 db kapszula

Cink pikolinát 25mg, 100 db kapszula

Normál ár: 3 992 Ft

Special Price 3 726 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Hullik a hajad? Cink. A cink erősíti a hajad. A cinket antioxidáns hatása mellett azért szedjük, mert erősíti az immunrendszert. Influenza megelőzésre egy kis macskakarommal kiegészítve zseniális.


Tolja a tesztoszteron szintet is. Na, nem kell megijedni, de az alacsony teszto szint az egyik oka lehet a narancsbőr kialakulásának. Szóval, ha narancsbőr van, ne hagyd el a cink szedését. Amúgy se. Hogy ne is legyen. Ha gyúrsz, próbáld ki, hogy lefekvés előtt veszed be éhgyomorra.

Részletek

Hozzájárul az immunrendszer egészségéhez. A cink nélkülözhetetlen a sejtosztódáshoz, a sejtnövekedéshez, és a DNS-szintézishez. Ezen kívül fontos szerepet játszik az immunrendszer egészségében, és az energiatermelő-folyamatokban. Nem tartalmaz mesterséges aromát, édesítőszert, cukrot, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, és nátriumot.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Felnőtteknek napi 1-2 kapszula étkezéssel
Kiszerelés 100 db kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size 1 Softgel
Amount Per Serving% Daily Value
Calcium114 mg 11%
Phosphorus88 mg 9%
Zinc25 mg 167%
(as Zinc Picolinate) 
Other Ingredients: Dicalcium Phosphate, Vegetable Cellulose, Calcium Silicate, Povidone, Vegetable Magnesium Stearate.
WARNING: If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.