Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

D3-vitamin 1000 NE, 200 db gélkapszula

D3-vitamin 1000 NE, 200 db gélkapszula

Normál ár: 3 420 Ft

Special Price 3 190 Ft

Elérhetőség: Készleten van

D-vitaminra van szükséged, ha azt szeretnéd, hogy erős, egészséges csontjaid és fogaid legyenek. Ha napsütésből nem jut neked elegendő, mondjuk, mert télen nem szeretsz napozni, akkor tökéletes alternatíva ez a kiegészítő.
A D-vitaminnak fontos szerepe van a szervezet immunfolyamataiban is. A csonterősítésen kívül az idegrendszer megfelelő működésében is részt vesz, tehát, ha azt veszed észre, hogy a kutyád/macskád jobban kedveled, mint az embertársaid, tolj több D-vitamint.
Mondjuk ettől nem biztos, hogy szimpatikusabbak lesznek az emberek, de legalább nem stresszeled magad miatta.

Részletek

A csonterősítésen túl, a D-Vitamin még gondoskodik az idegrendszer megfelelő működéséről, fokozza a hormonképződést és javítja a vérkeringést. A jó szív- és izomműködéshez és az immunrendszer megfelelő működéséhez is nagy mennyiségű D-vitaminra van szükséged.

Nem tartalmaz mesterséges ízesítést vagy édesítőket, keményítőt, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, vagy nátriumot. Tartósítószertől mentes, cukormentes.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1 kapszula naponta étkezés közben
Kiszerelés 200 db gyorsfelszívódású kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 Softgel
Amount Per Serving%DailyValue
Vitamin D (as D3 Cholecalciferol)1,000 IU 250%
* Daily Value not established
Other Ingredients: Soybean Oil, Gelatin, Vegetable Glycerin, Corn Oil.
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur. This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.  This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.