Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

D3-Vitamin 2000 N.E. 200 db gélkapszula

D3-Vitamin 2000 N.E. 200 db gélkapszula

Normál ár: 3 845 Ft

Special Price 3 589 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

D-vitaminra van szükséged, ha azt szeretnéd, hogy erős, egészséges csontjaid és fogaid legyenek. Ha napsütésből nem jut neked elegendő, mondjuk, mert télen nem szeretsz napozni, akkor tökéletes alternatíva ez a kiegészítő.
A D-vitaminnak fontos szerepe van a szervezet immunfolyamataiban is. A csonterősítésen kívül az idegrendszer megfelelő működésében is részt vesz, tehát, ha azt veszed észre, hogy a kutyád/macskád jobban kedveled, mint az embertársaid, tolj több D-vitamint.
Mondjuk ettől nem biztos, hogy szimpatikusabbak lesznek az emberek, de legalább nem stresszeled magad miatta.

Részletek

 A D vitamin alapvető az erős fogak és csontok kialakulásában és azok megőrzésében. Támogatja a kálcium felszívódását, hiányában szervezetünk a szükséges kalciumot a csontokból vonja ki. Kiemelt szerepet játszik továbbá az immunrendszer egészséges működésében, a fertőzések elkerülésében és leküzdésében. Kevésbé ismert tény, hogy szervezetünk számára nem a táplálék, hanem a napfény az elsődleges forrása. Sajnos időjárási viszonyoknak vagy a tartós beltéri munkavégzésnek köszönhetően szervezetünk nem tud megfelelő mennyiségű D vitaminhoz hozzájutni. Így ideális kiegészítő téli hónapokban, északi éghajlaton élőknek, vagy a nyári időszakban fényvédő használata mellett. Minden PURITAN’S PRIDE D vitamin Sunvite® D3 formulát tartalmaz, ami egy kiemelkedően magas felszívódási és hasznosulási rátával rendelkező forrás.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Napi 1-2 kapszula étkezés közben
Kiszerelés 200 db gélkapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 softgel
Servings per Container: 100
Amount Per Serving% DV
Vitamin D (as D3 Cholecalciferol)2,000 IU 500%
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established
Other ingredients: Soybean Oil, Gelatin, Vegetable Glycerin, Corn Oil.
Warnings:: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.  This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.