Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

DMAE 100 mg, 100 db kapszula

DMAE 100 mg, 100 db kapszula

Normál ár: 4 741 Ft

Special Price 4 424 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Az a baj, ha az időskori demencia már 25 éves korban támad, ahogy ezt megfigyelhetjük mikor a kedves sporttárs a teremben a padra rakja a telóját meg a telibe vert palackját. Hülye szegény ahogy az orvosi latin mondja. Hasonló esetek előfordulhatnak még munkahelyen, villamoson, de még az iskolák tanári szobáiban is. Állítólag a DMAE segít az agynak épen maradni a kor előre haladtával, ami reménykeltő ránk nézve.

Részletek

A gyakran dimetilaminoetanol-ként ismert DMAE; egy a szervezetünkben is természetes formában megtalálható metabolit. A DMAE, az acetil-kolinnak (ingerületátvivő anyag) a prekurzora. Felnőtteknek 1 kapszula fogyasztása javasolt, lehetőleg étkezéssel egyidejűleg. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromaanyagot, édesítőszert, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, halat és nátriumot.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Felnőtteknek, naponta 1 kapszula, étkezéssel
Kiszerelés 100 kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size 1 capsule
Servings Per Container: 100
Amount Per Serving% DV
DMAE100 mg * 
(as Dimethylaminoethanol100mg** 
Bitartrate)  
*Daily Value not established.
Other ingredients: Vegetable Cellulose, Gelatin. Contains <2%: Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: Not intended for use by pregnant or nursing women. If you are taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.