Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

E-vitamin 1000 NE, 50 db gélkapszula

E-vitamin 1000 NE, 50 db gélkapszula

Normál ár: 3 971 Ft

Special Price 3 704 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Ha rendszeresen sportolsz, a testednek szüksége van nagy dózisú természetes E-vitamin bevitelre, mert javítja az izmaid teljesítményét és késleleti a kifáradást. Ebből az 1000 NE, kiszerelésből minimum 2-3 kapszulát verja be naponta. Ha nem sportolsz, akkor pedig a testmozgás hiányától felszabaduló szabadgyökök ellen véd az E-vitamin. Egy kapszula elég lesz, ha nem sportolsz.
Az E-vitamin antioxidáns hatású, tehát hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.


Részletek

Az E-vitamin többek közt lassítja a sejtek öregedését, védi a szívizmot, megelőzhető vele az érelmeszesedés. Javítja a sejtek regenerációs folyamatát, növeli az állóképességet és gyorsítja a regenerálódást. Védi a szemet, lassítja a sejtek öregedését, és erősíti az immunrendszert. Fontos szerepe van az E-vitaminnak a sejtfalak, a bőr, a szívműködés vagy a vérkeringés egészséged működésében.

Nagyon erős antioxidáns. Rengeteg klinikai vizsgálat készült az E-vitamin szerepéről a rákbetegségek valamint a szívbetegségek megelőzéseben. 

  • Antioxidánsa hatása révén lassítja az öregedést
  • Fontos szerepe van a szem egészségének megőrzésében
  • Erősíti az immunrendszert
  • Csökkenti az izomrángást, segít a Parkinson-kórban szenvedőknek
  • Sportolóknak különösen fontos mert késlelteti az izomfáradságot, és növeli a teljesítményt

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1 kapszula naponta étkezés közben
Kiszerelés 50 db gélkapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 sgel
Servings per Container: 100
Amount Per Serving% DV
Vitamin E (as d-Alpha Tocopheryl Acetate)1000 IU 3,333%
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established
Other ingredients: Gelatin, Soybean Oil, Vegetable Glycerin.
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.  This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.