Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

E-vitamin 400 NE, 50 db gélkapszula

E-vitamin 400 NE, 50 db gélkapszula

Normál ár: 2 927 Ft

Special Price 2 732 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

Ha rendszeresen sportolsz, a testednek szüksége van nagy dózisú természetes E-vitamin bevitelre, mert javítja az izmaid teljesítményét és késleleti a kifáradást. Ha nem sportolsz, akkor pedig a testmozgás hiányától felszabaduló szabadgyökök ellen véd az E-vitamin.
Az E-vitamin antioxidáns hatású, tehát hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Ebben az 50 kapszulás kiszerelésben pont elég anyag van, hogy elkezdj ismerkedni a vitamin szedés művészetével. Aztán, ha már haladó vagy, mint mondjuk EddyKing, akkor jöhetnek a durvább dolgok. 

Részletek

Az E-vitamin többek közt lassítja a sejtek öregedését, védi a szívizmot, megelőzhető vele az érelmeszesedés. Javítja a sejtek regenerációs folyamatát, növeli az állóképességet és gyorsítja a regenerálódást. Védi a szemet, lassítja a sejtek öregedését, és erősíti az immunrendszert. Fontos szerepe van az E-vitaminnak a sejtfalak, a bőr, a szívműködés vagy a vérkeringés egészséges működésében.

Nagyon erős antioxidáns. Rengeteg klinikai vizsgálat készült az E-vitamin szerepéről a rákbetegségek valamint a szívbetegségek megelőzéseben. 

  • Antioxidánsa hatása révén lassítja az öregedést
  • Fontos szerepe van a szem egészségének megőrzésében
  • Erősíti az immunrendszert
  • Csökkenti az izomrángást, segít a Parkinson-kórban szenvedőknek
  • Sportolóknak különösen fontos mert késlelteti az izomfáradságot, és növeli a teljesítményt

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1 kapszula naponta étkezés közben
Kiszerelés 50 db gélkapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 Softgel
Amount Per Serving%DailyValue
Vitamin E(as dl-Alpha Tocopheryl Acetate) 400 IU 1,333%
Other Ingredients: Gelatin, Vegetable Glycerin, Soybean Oil.
WARNING: If you are pregnant, nursing, taking any medications, planning any medical or surgical procedure or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.