Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Extra erős vízháztartás (Water Pill), 50 db tabletta

Extra erős vízháztartás (Water Pill), 50 db tabletta

Normál ár: 3 002 Ft

Special Price 2 802 Ft

Elérhetőség: Készleten van

A víz fontosságát az mutatja legjobban, hogy szinte az összes, a szervezetünkben lezajló élettani folyamathoz vízre van szükség.Az emésztőenzimek termelődéséhez,a felszívódáshoz, az emésztéshez, a testszövetek felépítéséhez és regenerációjához, a tápanyagszállításhoz, a testhőmérséklet folyamatos fenntartásához, és az anyagcsere során keletkezett salakanyagok kiválasztásához és a szervezetből való kiürítéséhez. A megfelelő folyadékbevitel és a káliumot, borókabogyót, petrezselymet, medveszőlőt és buchu levél kivonatot tartalmazó Puriten’s Pride Water Pill kapszula segít a egyensúlyban tartani a tested vízháztartását.

Részletek

Puritan's Pride Water Pill

Az emberi homeosztázis egyik alapvető koncepciója a folyadékháztartás, ami egyensúlyi helyzetben azt jelenti, hogy a szervezet által veszített folyadék mennyisége megegyezik a szervezet által felvett folyadék mennyiségével. A szervezetben jelen lévő víz teljes mennyiségét az euvolemia jelöli.

A megfelelő folyadékbevitel és a káliumot, borókabogyót, petrezselymet, medveszőlőt és buchu levél kivonatot tartalmazó Puriten’s Pride Water Pill kapszula segít a egyensúlyban tartani a tested vízháztartását.

 

 

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1 tabletta étkezések után, sok vízzel
Kiszerelés 50 db tabletta
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 Caplet
Amount Per Serving% Daily Value
Potassium (as Potassium)Gluconate) 40 mg 1%
Juniper (Juniperus communis)(berry) 20 mg **
Parsley (Petroselinum crispum)(leaf) 20 mg **
Uva Ursi Extract 3:1 (Arctostaphylos uva-ursi) (leaf)(Equivalent to 30mg fresh herb)10 mg **
Buchu Extract 4:1 (Barosma betulina) (leaf)(Equivalent to 20mg freshherb) 5 mg **
**Daily Value not established. 
Other Ingredients: Vegetable Cellulose, Dicalcium Phosphate. Contains <2% of: Natural Palm Leaf Glaze, Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur. This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.  This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.