Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Fahéj és Krómpikolinát 200mcg, 60 db kapszula

Fahéj és Krómpikolinát 200mcg, 60 db kapszula

Normál ár: 4 500 Ft

Special Price 4 198 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

A króm hiánya az egyik legfőbb oka a cukorbetegség kialakulásának. A probléma az, hogy Magyarországon az élelmiszerek nem tartalmaznak krómot, de még a talaj sem, köszönhetően a műtrágyázásnak és a monokultúrás mezőgazdaságnak. Probléma még, hogy a króm nagyon kis mennyiségben szívódik fel a szervezetben. Jelenlegi állás szerint, az egyetlen megoldás a króm megfelelő mennyiségű és minőségű bevitelére az, ha táplálékkiegészítő formájában visszük be a szervezetbe a krómot. Ha már orvosi kezelés alatt állsz cukorbetegség miatt, és még nem szedsz krómot, mindenképp egyeztetned kell az orvosoddal mielőtt elkezded szedni, mert a vércukorszintre a króm kedvező hatással van.
A króm hatását a szervezetben talán a legkönnyebben úgy értjük meg, ha elképzelünk egy ajtót, amin keresztül tud az inzulin a vérbe jutni. A króm olajozza az ajtó zsanérjait, hogy az ajtó ne ragadjon be.

Részletek

A fahéj, már régóta használt fűszernövény, de azt tudtad, hogy mint növényi eredetű étrend- kiegészítőként támogatja a vércukorszint egyensúlyát és a zsíranyagcserét? A vércukor (glükóz), a szervezetünk elsődleges energiaforrása. A fahéj ezen kívül fontos szerepet játszik a szív- keringési rendszer egészségének megőrzésében. A formula 200 µg kiváló hatékonyságú króm-pikolinátot tartalmaz, ami fontos szerepet játszik a szénhidrátok és a zsírok anyagcseréjében. A króm ezen kívül a fehérjék anyagcseréjében is közreműködik. Együttműködve a fahéjjal, a króm segíti a mentális jóllét megőrzését. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromaanyagot, édesítőszert, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, halat és nátriumot.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Napi 1-2 kapszula étkezés közben
Kiszerelés 60 kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size 1 capsule
Servings Per Container: 60
Amount Per Serving% DV
Chromium200 mcg 167% 
(as Chromium Picolinate)  
**Cinnamon (Cinnamomum burmannii) (bark)500 mg *** 
**Cinnamon (Cinnamomum spp.) (bark)500 mg *** 
(from 125 mg of a 4:1 Extract)  
**Daily Value not established.
Other ingredients: Gelatin, Vegetable Cellulose. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: Not intended for use by pregnant or nursing women. If you are taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.