Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Feketeáfonya 4:1 kivonat 1000mg, 90 db lágykapszula

Feketeáfonya 4:1 kivonat 1000mg, 90 db lágykapszula

Normál ár: 5 332 Ft

Special Price 4 975 Ft

Elérhetőség: Készleten van

A probléma az, hogy ahogy idősödünk sok esetben úgy romlik a látásunk is. Ami azért lehet problémás mert, ha nem látunk jól, nem találjuk meg a súlyzókat gyúrás közben és akkor előfordulhat, hogy csak úgy, céltalanul üldögélünk a tárogató gépen órákat. Ezt persze sokan csinálják, de ez nem mi a pályánk. Viszont van egy fasza gyümi, a fekete áfonya, ami a nagyon erős antioxidáns hatása miatt kifejezetten a látás és a szembetegségek természetes gyógynövénye.
A fekete áfonya jól alkalmazható a farkasvakság vagy az erős fény okozta látászavar megszüntetésére. Enyhítheti a rövidlátás, az éleslátást pedig támogatja, (ami hasznos lehet, de azért nem mindent kell észrevenni.)

Részletek

A fekete áfonya, a kékáfonyák közeli rokona, ami már a 16. századtól kezdve ismert, a gyógynövényekkel foglalkozó szakemberek körében. A mi feketeáfonya formulánk, 1000 mg friss feketeáfonyát tartalmaz, 250 mg 4:1 arányú kivonat formájában. Nagyon erős szemvédő antioxidáns Elősegíti a szem vérellátását. Szerepe van az ideghártya-betegségek megelőzésében és gyógyításában Erősíti a hajszálereket és csökkenthet a szembevérzést Fontos lehet a zöld hályog megelőzésében A visszér és az aranyér kezelésére is kiváló Enyhíthet a menstruációs fájdalmakat Erősíti a kollagént Nincs mellékhatása Mielőtt elkezdi használni ezt a terméket, konzultáljon kezelő orvosával, ha gyógyszert szed vagy babát vár. Hagyja abba a szedését, ha nem várt reakció lép fel. Mesterséges ízesítőt és édesítőt, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat, nátriumot nem tartalmaz. *A termék kisgyermek elől elzárva tartandó. * Betegségmegelőző illetve gyógyító hatással a termék nem rendelkezik. Felnőtteknek 1 lágy kapszula fogyasztása javasolt, 1-2 alkalommal, lehetőleg étkezéssel egyidejűleg. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát, édesítőszert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, valamint nátriumot.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Felnőtteknek, naponta 1 lágy kapszula, 1-2 alkalommal, lehetőleg étkezés közben elfogyasztva.
Kiszerelés 90 db lágykapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size 1 softgel
Servings Per Container: 90
Amount Per Serving% DV
Bilberry250 mg *** 
(Vaccinium myrtillus) (fruit)  
(a 4:1 Extract, equivalent to 1,000 mg of Bilberry)**  
***Daily Value not established.
Other ingredients: Soybean Oil, Gelatin, Vegetable Glycerin, Soy Lecithin. Contains <2% of: Natural Caramel Color, Yellow Beeswax.
Warnings: If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.