Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Folsav 800 mcg, 250 db tabletta

Folsav 800 mcg, 250 db tabletta

Normál ár: 2 565 Ft

Special Price 2 394 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Ha babát vársz vagy tervezed, a folsavat tolod. Minimum 400 mcg naponta. Ha van alkoholbeteg ismerősöd, neki is szólsz, hogy kormányozzon be naponta folsavat, nehogy folsavhiánya legyen. A fogamzásgátlók, barbiturátok, az acetilszalicilsav (aszpirin), az epilepszia kezelésében alkalmazott egyes gyógyszerek tartós szedése folsavhiányos állapothoz vezethet, ami vérszegénységet, fáradékonyságot okozhat, és a fizikai erőnlét csökkenésével, feledékenységgel, hangulatingadozásokkal járhat. Egyik sem a mi pályánk, tehát tessék a folsav bevitelre figyelni.

Részletek

A folsav különösen fontos a babát váró nők számára,  mert a terhesség korai szakaszában a fejlődő embrió gerincét, a velőcsövet lezáró folyamat csak folsav jelenlétében hibátlan. Ugyanakor nem mindenki tudja, hogy ez az esszenciális B-vitamin a szív és érrendszer egészségéhez is nélkülözhetetlen. A folsav része annak a B-vitamin hármasnak- a B6 és B12-vitaminok mellett-, melyek támogatják a szív egészségét.

Mesterséges színezéket, ízesítőt és édesítőt, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat és nátriumot nem tartalmaz.

*A termék kisgyermek elől elzárva tartandó

*Betegségmegelőző illetve gyógyító hatással a termék nem rendelkezik

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1 kapszula naponta étkezés közben
Kiszerelés 250 db tabletta
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 Tablet
Amount Per Serving%DailyValue
Folic Acid400 mcg 100%
**Daily Value not established
Other Ingredients: Vegetable Cellulose, Dicalcium Phosphate. Contains

Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur. This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.