Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Gamma-amino-vajsav (GABA) 750 mg, 90 db kapszula

Gamma-amino-vajsav (GABA) 750 mg, 90 db kapszula

Normál ár: 5 227 Ft

Special Price 4 705 Ft

Elérhetőség: Készleten van

A GABA boldoggá tesz. Képzeld el, hogy leülsz lefekszel megnézni egy részt a kedvenc sorozatodból és melletted ott van egy teli üveg akciós másfél kilós Nutella és együtt fogjátok tölteni az egész éjszakát. Csak ellazulsz, elengedsz minden stresszt és regenerálódsz. Na, kb ezt az érzést hozza a GABA; serkenti az agy dopamintermelését, segít ellazítani a tested, és elengedni a sok gyökér embert akivel találkoztál napközben. Kinek kell ezek után Norbi porcukra?


 

Részletek

A stresszhatások megviselik az agyunk és az idegrendszerünk egészségét. A Gamma-amino-vajsav (GABA) az idegrendszer és az agy hangulatközpontjának megfelelő működéséért felel. A GABA egy aminosav, melyet a szervezetünk is képes termelni. Funkciója szerint egy neurotranszmitter, így a központi idegrendszer és a sejtek működésében játszik fontos szerepet.

Mesterséges színezéket, ízesítőt és édesítőt, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat és nátriumot nem tartalmaz.

*A termék kisgyermek elől elzárva tartandó

*Betegségmegelőző illetve gyógyító hatással a termék nem rendelkezik

 

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1 kapszula naponta étkezés közben
Kiszerelés 90 db kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 caps
Servings per Container: 90
Amount Per Serving% DV
GABA    (Gamma-Aminobutyric Acid)750 mg *
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established
Other ingredients: Gelatin, Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.  This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.