Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Ginkgo Biloba standard kivonat 120 mg, 100 db kapszula

Ginkgo Biloba standard kivonat 120 mg, 100 db kapszula

Normál ár: 5 638 Ft

Special Price 5 262 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Gondolom azt vágod, hogy értágítót nem akkor kell elkezdeni szedni amikor már attól is szédülsz, ha csak felnézel. A gingkót most kell elkezdened szedni, és akkor jelentősen csökken az esélye is, hogy később gond legyen az agyi vérellátással.
Csak szólok, hogy azért megvan a haszna, ha bizonyos szerveid bő vérellátást kapnak, ha érted mire gondolok. Bővér. Érted.A gingko biloba előnyösen hat a vérkeringésre és a központi idegrendszerre. Javítja az agy vérellátását, fokozza a verőerek rugalmasságát, javítja az agy és a végtagok vérellátását. Az aszpirinhez hasonlóan gátolja a vérrögképződést és antioxidáns hatása is van.

Részletek

A Ginkgo Biloba, azaz a páfrányfenyő segít fenntartani a perifériás keringést a végtagokban, a mentális éberséget, emellett a memóriát és a fókuszálást. Segít az életkor előrehaladtával előforduló memória- és fókuszálási zavarok esetében. A Ginkgo Biloba biztosítja az agyműködéshez elengedhetetlen hatóanyagokat. A PURITAN'S PRIDE Ginkgo Biloba standard kivonat 120 mg magas minőségű flavon glikozidokat tartalmaz, standard 24%-ban.

Mesterséges színezéket, ízesítőt és édesítőt, tartósítószert, cukrot, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat, nátriumot nem tartalmaz.

*A termék kisgyermek elől elzárva tartandó

*Betegségmegelőző illetve gyógyító hatással a termék nem rendelkezik

 

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1 kapszula naponta étkezés közben
Kiszerelés 100 db kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 caps
Servings per Container: 100
Amount Per Serving% DV
Ginkgo Biloba Extract   (Ginkgo biloba) (leaf) (Standardized to contain 24% Ginkgo Flavone Glycosides, 28 mg)120 mg **
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established
Other ingredients: Rice Flour, Gelatin. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.  This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.