Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Ginkgo Biloba Standard Kivonat 60mg, 120 db tabletta

Ginkgo Biloba Standard Kivonat 60mg, 120 db tabletta

Normál ár: 4 439 Ft

Special Price 4 144 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Gondolom azt vágod, hogy értágítót nem akkor kell elkezdeni szedni amikor már attól is szédülsz, ha csak felnézel. A gingkót most kell elkezdened szedni, és akkor jelentősen csökken az esélye is, hogy később gond legyen az agyi vérellátással.
Csak szólok, hogy azért megvan a haszna, ha bizonyos szerveid bő vérellátást kapnak, ha érted mire gondolok. Bővér. Érted.

A gingko biloba előnyösen hat a vérkeringésre és a központi idegrendszerre. Javítja az agy vérellátását, fokozza a verőerek rugalmasságát, javítja az agy és a végtagok vérellátását. Az aszpirinhez hasonlóan gátolja a vérrögképződést és antioxidáns hatása is van.

Részletek

Támogatja az egészséges agyműködést és mentális frissességet.*Javítja a memóriát és a kor előrehaladtával járó memóriavesztést.* Támogatja a keringést.* Antioxidánsokban gazdag. A Ginkgo Biloba, azaz a páfrányfenyő a világ legtovább élő fája, melynek élethossza elérheti a 4000 évet. A kínai tradicionális gyógyászatban évszázadok óta alkalmazzák. Segíthet fenntartani a perifériás keringést a végtagokban, a mentális éberséget, emellett javíthatja a memóriát és a fókuszt, és segítihet csökkenteni az életkor előrehaladtával előforduló memóriavesztést. A Puritan\'s Pride Gingko Biloba a legmagasabb minőségű alapanyagok standardizált kivonata, hogy biztos lehess abban, hogy minden egyes adag a legtöbbet nyújtja.Mesterséges színezéket, ízesítőt és édesítőt, tartósítószert, cukrot, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat, nátriumot nem tartalmaz.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás For adults, take one (1) tablet twice daily, preferably with meals.
Kiszerelés 120 db tabletta
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size 1 Tablet
Amount Per Serving% Daily Value
Ginkgo Biloba Extract (leaf)(Standardized to contain 24% (Ginkgo Flavone Glycosides, 14.4 mg)60 mg **
**Daily Value not established.
 Other Ingredients: Vegetable Cellulose, Dicalcium Phosphate. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate, Vegetable Stearic Acid.
WARNING: If you are pregnant, nursing, taking any medications, planning any medical procedure or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Not intended for use by persons under the age of 18. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.
No Artificial Color, Flavor or Sweetener, No Preservatives, No Sugar, No Starch, No Milk, No Lactose, No Soy, No Gluten, No Wheat, No Yeast, No Fish, Sodium Free.