Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Ginzeng 1000mg, 50 db kapszula

Ginzeng 1000mg, 50 db kapszula

Normál ár: 6 988 Ft

Special Price 6 523 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Na, a ginzenget tuti nem akarod kihagyni a napi csomagodból. Segít a feladatra koncentrálni, még akkor is, ha épp két gyökér mellett kell dolgoznod vagy még rosszabb, edzened.
Kitartóbb leszel és kevésbé fáradt, ami jól jöhet még, ha a napi robot és az edzés után még a házi feladatot is el kell végezni otthon és nem szeretnéd, ha a párod kiszervezné ezt házon kívülre.
Fizikai szinten növeli a kitartást, csökkenti a fáradtságot, támogatja az immunrendszert. Mentális szinten pedig segít távol tartani gyökereket. Ami fokozza a koncentrációt.

Részletek

Elősegíti a fizikai teljesítményt és az immunrendszer működését. A PURITAN’S PRIDE GINSENG COMPLEX Royal Jelly koncentrátumot, B12-vitamint, Panax, Amerikai és Kínai Vörös Ginzeng kivonatot tartalmaz.A ginzeng a természetben előforduló ginzenozidokat tartalmaz, melyek szerepet játszanak az egészségünk fenntartásában.*Várandós és szoptató nők számára nem javasolt. Amennyiben gyógyszereket fogyaszt vagy bármilyen egészségügyi problémával küzd, konzultáljon a termék használata előtt orvosával. Kerülje a termék fogyasztását, amennyiben allergiás a méhekre, illetve méhészeti termékekre. Hagyja abba szedését és konzultáljon kezelőorvosával, ha bármilyen mellékhatás jelentkezik. 18 éves kor alatt fogyasztása nem javasolt. Gyermekek elől elzárva tartandó. Szobahőmérsékleten tárolandó. Ne használja, ha a lezárása a kupak alatt hibás vagy hiányzik.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Felnőttek részére naponta 2 kapszula
Kiszerelés 50 db kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 caps
Servings per Container: 50
Amount Per Serving% DV
Vitamin B-12  (as Cyanocobalamin)30 mcg 500%
Chinese Red Ginseng Extract (Panax ginseng)(root)   (Standardized to contain 2% (ginsenosides)50 mg **
Panax Ginseng   (Panax ginseng)(root)(from 62.5 mg of (a 4:1 Extract) Standardized to (contain 2% (ginsenosides)1000 mg **
American Ginseng Extract   (Panax quinquefolius) (root)   (Standardized to contain 5% (ginsenosides)50 mg **
Royal Jelly2 mg **
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established
Other ingredients: Gelatin, Rice Flour. Contains <2% of: Silica. Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.  This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.