Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Ginzeng komplex, 75 db kapszula

Ginzeng komplex, 75 db kapszula

Normál ár: 3 958 Ft

Special Price 3 694 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

Na, a ginzenget tuti nem akarod kihagyni a napi csomagodból. Segít a feladatra koncentrálni, még akkor is, ha épp két gyökér mellett kell dolgoznod vagy még rosszabb, edzened.
Kitartóbb leszel és kevésbé fáradt, ami jól jöhet még, ha a napi robot és az edzés után még a házi feladatot is el kell végezni otthon és nem szeretnéd, ha a párod kiszervezné ezt házon kívülre.
Fizikai szinten növeli a kitartást, csökkenti a fáradtságot, támogatja az immunrendszert. Mentális szinten pedig segít távol tartani gyökereket. Ami fokozza a koncentrációt.

Részletek

A ginzeng javítja a fizikai teljesítményt és támogatja az immunrendszer működését. A PURITAN'S PRIDE Ginzeng komplex méhpempő (Royal Jelly) koncentrátumot, B12-vitamint, Panax ginzenget, Amerikai ginzenget és Kínai vörös ginzeng kivonatot tartalmaz.

A ginzeng a természetben előforduló ginzenozidokat tartalmaz, melyek szerepet játszanak az egészségünk fenntartásában.

*Várandós és szoptató nők számára nem javasolt. Amennyiben gyógyszereket fogyaszt vagy bármilyen egészségügyi problémával küzd, konzultáljon a termék használata előtt orvosával.
Kerülje a termék fogyasztását, amennyiben allergiás a méhekre, illetve méhészeti termékekre.
Hagyja abba szedését és konzultáljon kezelőorvosával, ha bármilyen mellékhatás jelentkezik.
18 éves kor alatt fogyasztása nem javasolt. Gyermekek elől elzárva tartandó. Szobahőmérsékleten tárolandó. Ne használja, ha a lezárása a kupak alatt hibás vagy hiányzik.További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1-2 kapszula naponta étkezés közben
Kiszerelés 75 db kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 2 caps
Servings per Container: 75
Amount Per Serving% DV
Vitamin B-12  (as Cyanocobalamin)30 mcg 500%
Chinese Red Ginseng Extract (Panax ginseng)(root)   (Standardized to contain 2% (ginsenosides)50 mg **
Panax Ginseng   (Panax ginseng)(root)(from 62.5 mg of (a 4:1 Extract) Standardized to (contain 2% (ginsenosides)300 mg **
American Ginseng Extract   (Panax quinquefolius) (root)   (Standardized to contain 5% (ginsenosides)50 mg **
Royal Jelly2 mg **
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established
Other ingredients: Gelatin, Rice Flour. Contains <2% of: Silica. Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.  This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 

Talán a következő termékek is érdekelhetnek: