Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Gyömbér gyökér 550 mg, 100 kapszula

Gyömbér gyökér 550 mg, 100 kapszula

Normál ár: 2 977 Ft

Special Price 2 776 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

Bölcs nagyapám szerint a gyömbér hányinger ellenes, amiben lehet valami mert gyermek korunkban még nem szedtük és minden házibuliban telehánytuk a fiókokat. A gyömbér szedése és a whisky kóla elhagyása sokat segített azóta. A modernebb felfogásúak szerint segíthet megakadályozni az elhízást, de nekem az a tapasztalatom, hogy aki elszeretne hízni az el is fog. Különben miből élnének meg a személyi edzők?

Részletek

Támogatja az emésztőrendszer egészségét. A gyömbér aktív hatóanyagai támogatják az emésztőrendszer normál működését. A Puritan’s Pride adalékanyag-mentes zselatin kapszulái, tiszta porított növényi formát tartalmaznak. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát, édesítőszert, cukrot, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, és nátriumot.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Napi 1 kapszula étkezés közben
Kiszerelés 100 kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size 1 capsule
Servings Per Container: 100
Amount Per Serving% DV
Ginger550 mg * 
(Zingiber officinale) (root)100mg** 
*Daily Value not established.
Other ingredients: Gelatin. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.