Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Hajtápláló vitamin komplex, 60 db tabletta

Hajtápláló vitamin komplex, 60 db tabletta

Normál ár: 4 136 Ft

Special Price 3 861 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

Ahhoz, hogy szép és egészséges hajad legyen, bizony meg kell támogatnod belülről is, méghozzá az összes olyan tápanyaggal, amitől erős és dús lesz a hajad. Kivéve, ha Bruce Willis vagy. Akkor nem lesz az. De hajszálnyit se aggódj ezen, ugyanis ebben a hajtápláló vitamin komplexben benne van minden, amitől vége a töredezett, vékony, gyenge hajnak. Eljött az ideje, hogy még egészségesebb, szebb és erősebb hajad legyen.

Részletek

A haj nagyrészt fehérjékből áll. Ha nem viszünk be elegendő fehérjét, ami gyakran előfordul a rosszul összeállított diétánál, illetve sajnos a vegetáriánus étrendnél is, akkor a szervezet leállítja a hajnövekedést és néhány hónap után már jelentkezik a hajhullás. Viszont, ha a helytelen táplálkozás és életmód miatt savasodunk, akkor a vesék a savat kalciummal választják ki, amit a tested hajtól és a körömtől von el.  A Puritan's Pride Hajtápláló vitamin komplex viszont úgy lett összeállítva, hogy ellássa a tested az egészséges hajhoz szükséges tápanyagokkal.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1 tabletta naponta étkezés közben
Kiszerelés 60 db tabletta
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 Tablet
Amount Per Serving% Daily Value
Vitamin D(as D3 Cholecalciferol)2,000 IU 500%
Niacin20 mg 100%
Folic Acid400 mcg 100%
Vitamin B-12(as Cyanocobalamin)6 mcg 100%
Biotin1,000 mcg 333%
Pantothenic Acid(as d-Calcium Pantothenate)10 mg 100%
Iodine(from Kelp)150 mcg 100%
Zinc (as Zinc Gluconate)15 mg 100%
Copper(as Copper Gluconate)2 mg 100%
Manganese (as Manganese Gluconate)2 mg 100%
Sodium5 mg <1%
PABA(Para-Aminobenzoic Acid)10 mg *
Choline Bitartrate25 mg *
Inositol10 mg *
Isolated Soy Protein25 mg *
Brewer's Yeast5 mg *
*Daily Value not established.
Other Ingredients: Vegetable Cellulose, Dicalcium Phosphate. Contains <2% of: Natural Palm Leaf Glaze, Silica, Vegetable Magnesium Stearate. Contains soy and wheat ingredients. No Artificial Color or Flavor, No Preservatives, No Sugar, No Milk, No Lactose, No Fish.
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur. This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.  This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.