Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Herbavision Lutein és Feketeáfonya, 60 db gélkapszula

Herbavision Lutein és Feketeáfonya, 60 db gélkapszula

Normál ár: 3 629 Ft

Special Price 3 388 Ft

Elérhetőség: Készleten van

A probléma az, hogy ahogy idősödünk sok esetben úgy romlik a látásunk is. Ami azért lehet problémás mert, ha nem látunk jól, nem találjuk meg a súlyzókat gyúrás közben és akkor előfordulhat, hogy csak úgy, céltalanul üldögélünk a tárogató gépen órákat. Ezt persze sokan csinálják, de ez nem mi a pályánk. Viszont van egy fasza gyümi, a fekete áfonya, ami a nagyon erős antioxidáns hatása miatt kifejezetten a látás és a szembetegségek természetes gyógynövénye.
A fekete áfonya jól alkalmazható a farkasvakság vagy az erős fény okozta látászavar megszüntetésére. Enyhítheti a rövidlátás, az éleslátást pedig támogatja, (ami hasznos lehet, de azért nem mindent kell észrevenni.)
Ebben a cuccban van még Lutein is ugyebár ami ahogy látom ugyancsak nagyon erős antioxidáns és szemvédő. Úgy tudni, a lutein azoknak is megvédi a szemét, akik csak úgy, teló nélkül, magáért az edzésért mennek edzeni, sőt a szakirodalom szerint azoknak is, akik egyáltalán nem edzenek.

Részletek

Formulated with Lutigold™Lutein, which is derived from only pure, natural sources.Lutigold™ has never been synthesized in a lab and is a non-genetically modified source of Lutein.  As we age, our body’s natural supply of Lutein decreases, and since Lutein is not made in the body, it’s important to take every day. This formula promotes healthy vision and  eye health.** As a potent antioxidant, Lutein may help support healthy eyes and vision.**No Artificial Flavor or Sweetener, No Preservatives, No Sugar, No Starch, No Milk, No Lactose, No Gluten, No Wheat, No Yeast, No Fish, Sodium Free.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Napi 1-2 kapszula étkezés közben
Kiszerelés 60 db gélkapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 softgel
Servings per Container: 200
Amount Per Serving% DV
Lutigold™ Lutein6 mg **
(containing naturally occurring (zeaxanthin, 0.24 mg)
Bilberry Extract20 mg **
(Vaccinium myrtillus)(fruit)
(a 4:1 Extract, equivalent to 80 mg of (Bilberry)
**Daily value not established.
Other ingredients: Rice Bran Oil, Gelatin, Vegetable Glycerin. Contains <2% of: Soy Lecithin, Titanium Dioxide Color.
Warnings:: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.  This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.  This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.