Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Hialuronsav 100 mg, 30 db kapszula

Hialuronsav 100 mg, 30 db kapszula

Normál ár: 4 828 Ft

Special Price 4 506 Ft

Elérhetőség: Készleten van

A  hialuronsav rengeteg vizet képes visszatartani, hatására a bőr selymesebb, simább és kevésbé lesz ráncos. Ugyanolyan fontos mint a kollagén, ha nem fontosabb. Nem csak szebb, de egészségesebb is tőle a bőr.
Nem azt mondom, hogy ha valaki úgy néz ki mint egy krokodil, akkor hamvas barack lesz belőle, de egy igazi fiatalító kúra nem képzelhető el hialuronsav nélkül. Tartok tőle, hogy Donatella Versace ezt nem tudta. Sebaj, te most már tudod.Egyébként az esztétikai szépség mellett, ugyanilyen fontos, hogy az ízületek védelemben és regenerálásában is odateszi magát a hialuronsav, szóval nem csak még szebb leszel tőle, hanem a maratonfutást is ízületi fájdalom nélkül tudod majd nézni a tévében.

Részletek

A hialuronsav egy természetes poliszacharid, mely szinte az összes kötőszövetben megtalálható, az ízületekben, a szalagokban, az ínakban és a bőrben is. A 40-es éveink közepére már kevesebb mint fele annyi hialuronsav termelődik a szervezetünkben, mint amire szüksége van, ezért a pótlása különösen fontos.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1-2 kapszula naponta étkezés közben
Kiszerelés 30 db kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 capsule
Servings per Container: 30
Amount Per Serving% DV
Sodium5 mg <1%
Hyaluronic Acid  (as Sodium Hyaluronate)100 mg *
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established
Other ingredients: Rice Flour, Gelatin. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.  This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.