Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

K-vitamin 100 mg, 100 db tabletta

K-vitamin 100 mg, 100 db tabletta

Normál ár: 3 316 Ft

Special Price 3 095 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Ha erős csontokat szeretnél, ami nem törik el, amikor mondjuk trüsszentened kell, akkor biztosíts megfelelő mennyiségű és minőségű K-vitamin a szervezetednek.  A K-vitamin a D-vitaminnal együtt segíti a fehérjék beépülését a csontokba, ami nélkül a csontok nem lennének képesek megkötni az ásványi anyagokat, ez pedig nélkülözhetetlen a csontok megerősítésében.

Részletek

K-vitamin nélkülözhetetlen a prothrombin képződéshez, ami a véralvadáshoz szükséges. A K-vitamin nagyszerűen alkalmazható a kalcium és D-vitamin kiegészítőkkel együtt fogyasztva a csontok és az érrendszer egészségének megőrzéséhez.

Ezenkívül a K-vitaminnak jelentős szerepe van a véralvadásban, mert segít a fehérjék összetapadásában.  A K-vitamin elengedhetetlen a sejtek megfelelő növekedéséhez, és az idegsejtek egészségének megőrzésében.

Nem tartalmaz mesterséges ízesítést vagy édesítőket, keményítőt, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, vagy nátriumot. Tartósítószertől mentes, cukormentes.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1 tabletta naponta étkezés közben
Kiszerelés 100 tabletta
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 sgel
Servings per Container: 100
Amount Per Serving% DV
Vitamin K  (as Phytonadione)100 mcg 125%
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established
Other ingredients: Dicalcium Phosphate, Vegetable Cellulose, Vegetable Stearic Acid, Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.  This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.