Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Kálcium-Magnézium kelát 500 mg, 100 db tabletta

Kálcium-Magnézium kelát 500 mg, 100 db tabletta

Normál ár: 4 185 Ft

Special Price 3 906 Ft

Elérhetőség: Készleten van

A jó egészséghez és főként a jó közérzethez kell a sok kávé is, (Csak a jó kávé!) különben még megalszik a tej a szánkban. Viszont a kávé szépen vonja ki a kalciumot a csontokból ami pedig csontritkuláshoz vezethet. Az pedig nem jó.  A kávét ugyebár csak nem hagyhatjuk el, tehát a kalciumot kell pótolni. (EddyKing tudja mi kell neked) A kalcium és a magnézium a szerves kelát kötésű formában még jobban hasznosul a szervezetben. Kalcium nélkül az izmok nem működnek megfelelően, tehát nincs gyúrás. Jujj. Erős csont, nomál idegrendszer, (a sok gyökér elviseléséhez) jól ketyegő szív, megfelelő vérnyomás. Ehhez mind nélkülözhetetlen a kalcium és a magnézium.

Részletek

A PURITAN'S PRIDE Kálcium-Magnézium kelát 500 mg magas minőségű kálciumot és 250 mg magas minőségű magnéziumot tartalmazó étrend-kiegészítő. A kálciumot és magnéziumot kelát formában tartalmazza az optimális felszívódás érdekében. A kálcium a csontok erősségéért és az izmok megfelelő működéséért felelős ásványi anyagunk. A kiegyensúlyozott étrend, a rendszeres mozgás, az egészséges életvitel és a kálcium megfelelő mennyiségének bevitele mind fontos szerepet játszanak a csontok egészségének megtartásában.

A magnézium a megfelelő csont mineralizációban, az izom összehúzódásban és az idegimpulzusok működésében játszik szerepet.

*A termék kisgyermek elől elzárva tartandó

*Betegségmegelőző illetve gyógyító hatással a termék nem rendelkezik

Mesterséges ízesítőt és édesítőt, tartósítószert, cukrot, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat és nátriumot nem tartalmaz.

 

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1-4 tabletta naponta étkezés közben
Kiszerelés 100 db tabletta
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 Caplet
Amount Per Serving%DailyValue
Calcium (as Oyster Shell, Calcium Carbonate and Calcium Gluconate)500 mg 50%
Magnesium (as Magnesium Oxide and Magnesium Gluconate)250 mg 63%
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established
Other Ingredients: Vegetable Cellulose. Contains <2% of: Titanium Dioxide Color, Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur. This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.