Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Klorofill koncentrátum 50 mg, 100 db gélkapszula

Klorofill koncentrátum 50 mg, 100 db gélkapszula

Normál ár: 4 401 Ft

Special Price 4 108 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

Ha futás, edzés, izzadás során olyan a szagod, mint egy háromnapos vízi hullának, akkor nem a dezodoroddal van a baj, hanem a tested elsavasodott, tele van méreganyagokkal.


A klorofill pedig ezt szépen mind helyreteszi neked és a helyén is tartja. Biztosan hallottad már, hogy milyen fontos szerepet játszik a klorofill a szervezetünk belső méregtelenítésében, illetve az élet és az egészség fenntartásában is.


Komolyan nem tudok jobbat, kezdd a napod klorofillal, és mehet majd egy adag minden étkezés vagy kávé után. Reflux, kellemetlen szájszag, puffadás, szépen el lehet felejteni mind. Csak szólok, hogy nagyon hálás leszel.

Részletek

A belső méregtelenítés magában foglalja a szervezet valamennyi salakanyagokat semlegesítő, átalakító vagy kiválasztó folyamatát, melyekben résztvesznek a légzőszervek, a máj, epe, vastagbél és a teljes gyomor-emésztőrendszer, a vizeletkiválasztó rendszer, a bőr valamint a nyirokrendszer.

Ha nem tisztítjuk ki a vastagbelet, a salakanyagok bent rekednek. Ha a vastagbél nem működik, szöveteink nem képesek eltávolítani a salakanyagokat. Szervrendszereink összefüggésben állnak egymással. Szervezetünk csak akkor képes hozzáfogni a méreganyagok eltávolításához, ha kitisztítottuk a vastagbelet. A klorofill alapvető, elengedhetetlen része a belső méregtelenítésnek.

A klorofill koncentrátumot tartalmazó lágyzselatin kapszulák belsőleg varázsolnak téged frissé és üdévé. A klorofillt, azaz a zöld növények színanyagát az élet egyik legértékesebb elemének tartják. A PURITAN'S PRIDE Klorofill koncentrátum 50 mg-ban lévő klorofill a lucernából lett kivonva és a legnagyobb gondossággal lett a lágyzselatin kapszulákba téve, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb minőséget kapod.

Mesterséges színezéket, ízesítőt és édesítőt, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat és nátriumot nem tartalmaz.

*A termék kisgyermek elől elzárva tartandó

*Betegségmegelőző illetve gyógyító hatással a termék nem rendelkezik

 

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1 kapszula naponta étkezés közben
Kiszerelés 100 db gélkapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 Softgel
Amount Per Serving%DailyValue
Chlorophyll Complex50 mg **
**Daily Value not established
Other Ingredients: Soybean Oil, Gelatin, Vegetable Glycerin.
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur. This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.  This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.