Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Koffein 200mg 8 órás felszívódás, 60 db kapszula

Koffein 200mg 8 órás felszívódás, 60 db kapszula

Normál ár: 3 013 Ft

Special Price 2 812 Ft

Elérhetőség: Készleten van

A koffein/efedrin kombináció volt valamikor a legerősebb zsírégető. Sajnos azóta az efedrin be lett tiltva, de szerencsére azért megmaradt nekűnk a koffein. Sok jó kávét iszunk ami pucolja a zsírt és pörgeti a napot. Aki nem szereti a kávé ízét, de nem is szeretne nyáron nagykabátban napozni, az kapszulában viszi be a koffeint. Így lehet halál nyugalomban pörögni ahogy Imitomi mondta anno. Csak lazán, szárazan mint a jó Martini. Ebből beversz egy kapszulát gyúrás előtt és napi hat óra gyúrás húsz éven át meghozza az eredményt. Próbáld ki.

Részletek

.A koffein fogyasztása javítja a koncentrációt, a mentális frissességet. Stimulálja az idegrendszert és az anyagcsere-folyamatokat. Egy kapszula 200 mg magas tisztaságú koffeint tartalmaz, mely 8 óra alatt, lassan szabadul fel, így egész napra frissességet és magas energiaszintet biztosít.Nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát, édesítőszert, adalékanyagot, cukrot, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, halat és nátriumot.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Felnőtteknek, naponta 1 kapszula, lehetőleg étkezéssel egyidejűleg.
Kiszerelés 60 kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size 1 capsule
Servings Per Container: 60
Amount Per Serving% DV
Caffeine200 mg ** 
(as Caffeine Anhydrous)  
**Daily Value not established.
Other ingredients: Sugar, Gelatin, Starch, Food Glaze, Magnesium Silicate, Povidone, FD&C Yellow #6, FD&C Red #40.
Warnings:: Not intended for use by pregnant or nursing women. If you are taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Do not drive, operate machinery or consume alcohol when taking this product. Not intended for use by persons under the age of 18. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.