Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Kolin és Inozit 250mg, 100 db tabletta

Kolin és Inozit 250mg, 100 db tabletta

Normál ár: 6 606 Ft

Special Price 6 163 Ft

Elérhetőség: Készleten van

A kolin és az inozit ún. lipotróp anyagok, ami azt jelenti, hogy emulgálják a zsírokat és a koleszterint, így azok nem tudnak lerakódni a májban, az érfalakon vagy az epehólyagban. Ez igen hasznos lehet azoknak akiknek mondjuk a szamárzsíros-kemencés sült csülök a kedvence, mivel a kolin és inozit segíti a zsírégetést.
A kolin és az inozit másik pozitív hatása, ami nekünk gyúrósoknak igen hasznos lehet, hogy fejleszti az agyi funkciókat, aminek köszönhetően a napi kalória bevitel megszámlálása nem szabad, hogy gondot okozzon. (Haladó szinten) Nem elhanyagolható a májvédő hatása sem, ami különösen fontos, ha az alkohol, a szteroidok, vagy a drogok miatt a májunk segítségre szorul a méregtelenítésben. Akkor is hasznos lehet, ha mondjuk egyáltalán nem tolunk ilyeneket.

Részletek

Élénkít, megőrzi a szellemi frissességet, tanuláshoz vizsgázáshoz ajánlott Segítség nyújt a szellemi leépülés ellen Védelmet adhat az Alzheimer-kór kialakulása ellen Javíthatja az Alzheimer-kórban szenvedők emlékezőképességét Védi a májat Segíti a zsírégetést Csökkenti a koleszterin szintet Mielőtt elkezdi használni ezt a terméket, konzultáljon kezelő orvosával, ha gyógyszert szed vagy babát vár. Hagyja abba a szedését, ha nem várt reakció lép fel. Mesterséges ízesítőt és édesítőt, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat, nátriumot nem tartalmaz. *A termék kisgyermek elől elzárva tartandó. * Betegségmegelőző illetve gyógyító hatással a termék nem rendelkezik.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Felnőtteknek, naponta 1 tabletta, 4 alkalommal, lehetőleg étkezéssel egyidejűleg.
Kiszerelés 100 db tabletta
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 caplet
Servings Per Container: 100
Amount Per Serving% DV
Choline Bitartrate250 mg * 
Inositol250 mg * 
*Daily Value not established.
Other ingredients: Vegetable Cellulose, Vegetable Stearic Acid. Contains <2% of: Natural Palm Leaf Glaze, Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store in a cool, dry place. Do not use if seal under cap is broken or missing.