Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Könnyen felszívódó kálcium 1200mg és D-vitamin 1000 N.E, 100 db lágykapszula

Könnyen felszívódó kálcium 1200mg és D-vitamin 1000 N.E, 100 db lágykapszula

Normál ár: 4 619 Ft

Special Price 4 309 Ft

Elérhetőség: Készleten van

A jó egészséghez és főként a jó közérzethez kell a sok kávé is, (Csak a jó kávé!) különben még megalszik a tej a szánkban. Viszont a kávé szépen vonja ki a kalciumot a csontokból ami pedig csontritkuláshoz vezethet. Az pedig nem jó. A kávét ugyebár csak nem hagyhatjuk el, tehát a kalciumot kell pótolni. (EddyKing tudja mi kell neked) A kalcium szerves kelát kötésű formában még jobban hasznosul a szervezetben. Kalcium nélkül az izmok nem működnek megfelelően, tehát nincs gyúrás. Jujj.
D-vitaminra s van szükséged, ha azt szeretnéd, hogy erős, egészséges csontjaid és fogaid legyenek. Ha napsütésből nem jut neked elegendő, mondjuk, mert télen nem szeretsz napozni, akkor tökéletes alternatíva ez a kiegészítő. Vedd meg és használd.
Erős csont, nomál idegrendszer, (a sok gyökér elviseléséhez) jól ketyegő szív, megfelelő vérnyomás. Ehhez mind nélkülözhetetlen a kalcium és a D-vitamin

Részletek

Bármely életkorról is beszélünk a csontok egészsége kiemelten fontos. A Puritan\'s Pride Absorbable Calcium with Magnesium & Vitamin D, úgy lett formulázva, hogy segítsen fenntartani a csontok erősségét és sűrűségét, ez a kiegészítő támogatja a csontok optimális egészségét. A kalcium, az erős csontokért és fogakért felelős legfontosabb ásványi anyag. A magnézium nélkülözhetetlen a kalcium transzportjában és felszívódásában, de étrendünk hiányos lehet a megfelelő mennyiségű esszenciális ásványi anyagból. A magnézium felszívódása az életkor előrehaladtával csökken. A kalcium és a magnézium nélkülözhetetlen szerepet tölt be a csontok egészségének fenntartásában. Plusz, minden egyes lágy kapszula D-vitamin- t is tartalmaz. A kalcium és a D-vitamin segít fenntartani az egészséges csontozatot felnőtteknél. Nem tartalmaz mesterséges aromát, édesítőszert, cukrot, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, és nátriumot.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Felnőtteknek, naponta 2 lágy kapszula, lehetőleg étkezéssel egyidejűleg.
Kiszerelés 100 db lágykapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size 2 softgels
Servings Per Container 50
Amount Per Serving% Daily Value*
Calories 15 
Total fat1 g 1%** 
Vitamin D 25 mcg(1,000 IU) 125% 
(as D3 Cholecalciferol)  
Calcium1,200 mg 92% 
(as Calcium Carbonate)  
**Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. 
Other Ingredients: Soybean Oil, Gelatin, Vegetable Glycerin. Contains