Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Könnyen felszívódó kalcium és magnézium D-vitaminnal, 100 db lágykapszula

Könnyen felszívódó kalcium és magnézium D-vitaminnal, 100 db lágykapszula

Normál ár: 4 147 Ft

Special Price 3 870 Ft

Elérhetőség: Készleten van

A jó egészséghez és főként a jó közérzethez kell a sok kávé is, (Csak a jó kávé!) különben még megalszik a tej a szánkban. Viszont a kávé (meg a sok csoki, de azt ugyebár csak éjszaka eszünk, amikor nem látják) szépen vonja ki a kalciumot a csontokból ami pedig csontritkuláshoz vezethet. Az pedig nem jó. Képzeld el, hogy épp szaladsz a futár után mikor meghozta az EddyVitamin csomagod, mert eszedbe jut, hogy nem adtál borravalót, mikor egyszer csak eltörik a lába, mert nem szedi a kalciumot. Na szép. Tehát a kalciumot pótolni kell. (EddyKing tudja mi kell neked) A kalcium és a magnézium ebben a formában könnyen és jól felszívódik így még jobban hasznosul a szervezetben. Kalcium nélkül az izmok nem működnek megfelelően, tehát nincs gyúrás. Jujj. Erős csont, nomál idegrendszer, (a sok gyökér elviseléséhez) jól ketyegő szív, megfelelő vérnyomás. Ehhez mind nélkülözhetetlen a kalcium és a magnézium.

D-vitaminra van szükséged, ha azt szeretnéd, hogy erős, egészséges csontjaid és fogaid legyenek. Ha napsütésből nem jut neked elegendő, mondjuk, mert télen nem szeretsz napozni, akkor tökéletes alternatíva ez a kiegészítő. Vedd meg és használd.

Részletek

Bármely életkorról is beszélünk a csontok egészsége kiemelten fontos. A Puritan\'s Pride Absorbable Calcium with Magnesium & Vitamin D, úgy lett formulázva, hogy segítsen fenntartani a csontok erősségét és sűrűségét, ez a kiegészítő támogatja a csontok optimális egészségét. A kalcium, az erős csontokért és fogakért felelős legfontosabb ásványi anyag. A magnézium nélkülözhetetlen a kalcium transzportjában és felszívódásában, de étrendünk hiányos lehet a megfelelő mennyiségű esszenciális ásványi anyagból. A magnézium felszívódása az életkor előrehaladtával csökken. A kalcium és a magnézium nélkülözhetetlen szerepet tölt be a csontok egészségének fenntartásában. Plusz, minden egyes lágy kapszula D-vitamin- t is tartalmaz. A kalcium és a D-vitamin segít fenntartani az egészséges csontozatot felnőtteknél. Nem tartalmaz mesterséges aromát, édesítőszert, cukrot, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, és nátriumot.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Felnőtteknek, naponta 2 lágy kapszula, lehetőleg étkezéssel egyidejűleg.
Kiszerelés 100 lágykapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size 2 softgels
Servings Per Container: 100
Amount Per Serving% DV
Calories 15  
Calories from Fat 10  
Total Fat1 g 2%** 
Vitamin D1,000 IU 250% 
(as D3 Cholecalciferol)  
Calcium600 mg 60% 
(as Calcium Carbonate)  
Magnesium300 mg 75% 
(as Magnesium Oxide)  
**Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
Other ingredients: Soybean Oil, Gelatin, Vegetable Glycerin, Soy Lecithin, Titanium Dioxide Color.
WARNING: If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing