Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Króm pikolinát 200 mcg, élesztő mentes 100 db tabletta

Króm pikolinát 200 mcg, élesztő mentes 100 db tabletta

Normál ár: 2 160 Ft

Special Price 2 016 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

A króm hiánya az egyik legfőbb oka a cukorbetegség kialakulásának. A probléma az, hogy Magyarországon az élelmiszerek nem tartalmaznak krómot, de még a talaj sem, köszönhetően többek közt a műtrágyázásnak és a monokultúrás mezőgazdaságnak. Probléma még, hogy a króm nagyon kis mennyiségben szívódik fel a szervezetben. Jelenlegi állás szerint, az egyetlen megoldás a króm megfelelő mennyiségű és minőségű bevitelére az, ha táplálékkiegészítő formájában visszük be a szervezetbe a krómot. Ha már orvosi kezelés alatt állsz cukorbetegség miatt, és még nem szedsz krómot, mindenképp egyeztetned kell az orvosoddal mielőtt elkezded szedni, mert a vércukorszintre a króm kedvezős hatással van.
A króm hatását a szervezetben talán a legkönnyebben úgy értjük meg, ha elképzelünk egy ajtót, amin keresztül tud az inzulin a vérbe jutni. A króm olajozza az ajtó zsanérját, hogy az ajtó ne ragadjon be.


 

Részletek

A króm egy esszenciális nyomelem, kielégítő fogyasztása elengedhetetlen a szervezet egészséges működéséhez. A PURITAN'S PRIDE CHROMIUM PICOLINATE ideális formula azok számára, akik a legjobban hasznosítható króm-forrást keresik.

 

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1 tabletta naponta étkezés közben
Kiszerelés 100 db tabletta
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 tablet
Servings per Container: 100
Amount Per Serving% DV
Chromium  (as Chromium Picolinate)200 mcg 167%
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established
Other ingredients: Dicalcium Phosphate, Vegetable Cellulose, Vegetable Stearic Acid. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.  This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.