Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Kurkuma 1000 mg, 60 db kapszula

Kurkuma 1000 mg, 60 db kapszula

Normál ár: 7 808 Ft

Special Price 7 288 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

A kurkumát keringési és emésztési problémák esetén szoktam javasolni. Segít ízületi gyulladás, fájdalom esetén is, nem elhanyagolható az antioxidáns hatása.
A kurkumint a gyulladáscsökkentő, vértisztító, sebgyógyító, légzéskönnyítő, fájdalomcsillapító, emésztésjavító hatásai mellett az emésztési panaszok, a megfázás enyhítésére és megelőzésére alkalmazható gyógynövényként is ismerjük.
A kurkumin csökkentheti az inzulinrezisztenciát, így hatásos lehet a 2. típusú cukorbetegség megelőzésében is. Csökkenti  ízületi merevséget és az ízületi ödémát, növeli a fizikai terhelhetőséget, így a kurkumin kihagyhatatlan a reumás ízületi gyulladásban szenvedők napi csomagjából.  

Részletek

kurkumát az alternatív gyógyászatban is sokszor javasolják, csökkenttve a trombózis és az infarktus kialakulásának esélyét. A kurkuminoidok antioxidáns hatású anyagok, melyek segítenek a sejtkárosító szabadgyökök elleni küzdelemben. A szabad gyökök hozzájárulhatnak a sejtek korai öregedéséhez. A szabad gyökök környezeti hatásra is keletkezhetnek, például az autók által levegőbe bocsájtott környezet szennyező anyagok, valamint a dohányzás által. A szabad gyökök hozzájárulhatnak az oxidatív stresszhez, mely a sejtek korai öregedését okozhatják. A PURITAN'S PRIDE Kurkumából kivont antioxidáns hatású kurkuminoid tartalma az immunrendszer egészségét is támogatja.

Elősegítheti az új vérsejtek képződését, étvágyjavító, segítheti az epehólyagból az epeváladék kiürítését. Májvédő, antibakterliális hatású lehet.

Mesterséges színezéket, ízesítőt és édesítőt, tartósítószert, cukrot, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat, nátriumot nem tartalmaz.

*A termék kisgyermek elől elzárva tartandó

*Betegségmegelőző illetve gyógyító hatással a termék nem rendelkezik

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1 kapszula naponta étkezés közben
Kiszerelés 60 db kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
Amount Per Serving%DailyValue
Turmeric (Curcuma longa) (root)900 mg **
Turmeric Extract(Curcuma longa)(root)(Standardized to contain 95%Curcuminoids)100 mg **
Bioperine® Black Pepper Extract(Piper nigrum)(fruit)5 mg **
**Daily Value not established.
Other Ingredients: Gelatin, Vegetable Stearic Acid.
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.  This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.