Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

L-Arginin 500 mg, 100 db kapszula

L-Arginin 500 mg, 100 db kapszula

Normál ár: 4 671 Ft

Special Price 4 360 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Magyarországon az összes halálozás 54%-át teszik ki a szív- és érrendszeri betegségek. Ha valami másba szeretnél majd meghalni, akkor meg kell védjed a szíved. Az arginin a nitrogén-oxid prekurzoraként tágítja az ereket, így növeli a szívbe szállított oxigén mennyiségét. Védd a szíved argininnel, hosszú távon nagyon hálás lesz ezért.


A fizikiai stressz, mint a munka; a lelki stressz, mint a főnök; csökkenthetik az arginin szintjét. Ugyanakkor a megfelelő arginin szint segíti a fehérjeszintézist és erősíti az immun-és idegrendszert, növeli a test természetes növekedési hormon termelését. A növekedési hormon pedig a sportoló legjobb barátja, ugyanis komolyan hozza az izomtömeget és tolja lefelé a testzsírszintet.

Részletek

Az arginin a 20 aminosavak egyike, melyek a fehérjék építőkövei. Az arginin energiaforrásként hasznosulhat szervezetünkben, támogatja a testmozgás hatékonyságát, valamint számos folyamatban részt vesz az egész szervezetben, mint például az immunrendszer működésében.

Herpesz esetén ne szedjük, amíg el nem múlik, csak a lizin menjen.

Az arginin hasznos lehet a

  • Szív-és érrendszeri megbetegedések
  • Koncentrációs problémák
  • Terméketlenség
  • Sebek/sérülések
  • Hipertenzió (magas vérnyomás)
  • Erekciós zavarok
  • Intersticiális húgyhólyaggyulladás
  • Korábbi anabolikus szteroid hatások

kezelésében.

Mesterséges színezéket, mesterséges ízesítőt és édesítőt, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat, nátriumot nem tartalmaz.

*A termék kisgyermek elől elzárva tartandó

*Betegségmegelőző illetve gyógyító hatással a termék nem rendelkezik

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1-6 kapszula naponta üres gyomorra
Kiszerelés 100 db kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 caps
Servings per Container: 100
Amount Per Serving% DV
L-Arginine Free Form500 mg *
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established
Other ingredients: Gelatin. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.  This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.