Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

L-Glutation 500 mg 30 kapszula

L-Glutation 500 mg 30 kapszula

Normál ár: 9 014 Ft

Special Price 8 413 Ft

Elérhetőség: Készleten van

A nehezen felépített izmot meg kell védeni a leépüléstől. Ha azon stresszelsz, hogy nehogy elveszítsd akkor a stressz miatt elveszíted. Izom nélkül pedig be sem engednek ugyebár a napozóba. Vagy beengednek ugyan, de csak nagykabátban. Legalábbis EddyKing ezt mondja.

Részletek

Védi az izmot az oxidatív stressztől. A Glutathion az állatokban és a növényekben egyaránt megtalálható. Egy peptid, ami 3 aminosavból áll: glutaminsavból, ciszteinből és glicinből. A Glutathion egy fontos vízoldható antioxidáns, ami kiemelt szerepet játszik az izom védelmében, a káros szabad gyökök ellen. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát, édesítőszert, cukrot, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, és nátriumot.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Felnőtteknek, naponta 1 kapszula, lehetőleg étkezéssel egyidejűleg.
Kiszerelés 30 kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size 1 capsule
Servings Per Container: 30
Amount Per Serving% DV
L-Glutathione Free Form (reduced)500 mg * 
5-HTP100mg** 
*Daily Value not established.
Other ingredients: Gelatin, Vegetable Cellulose. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.