Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

L-Karnitin 500 mg, 60 db tabletta

L-Karnitin 500 mg, 60 db tabletta

Normál ár: 5 076 Ft

Special Price 4 738 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

L-Karnitin nélkül edzeni olyan, mint amikor látod, hogy ül a csaj a comb tárogató gépen fél órát, készít 30 szelfit, majd egyetlen izzadság csepp nélkül átül a lábnyújtó gépre. Lehet úgy is, csak épp semmi értelme. Ugyanakor, ha betolsz napi 1-2 gramm karnitint, akkor ugyanannyi edzéssel sokkal több zsírt éget a tested. Ennyike.
Egyébként az L-karnitin védi a szívizmot is, meg segít eltüntetni a zsigeri zsírt is, ami a hasfal mögött, a szervek közt rakódik le. A zsigeri zsírt önmagában csak edzéssel nem lehet eltüntetni, ráadásul nagyon veszélyes is. Szívbetegség, májelégtelenség lehet a következmény, sőt még halálos betegségekhez is vezethet. Jujj.
Viszont, ha tolod a karnitint az edzéshez, az segít a testednek zsírból energiát előállítani. Pucolja a zsírt, több energiád lesz és kerekebb feneked. Jajj.
Én azt mondom, inkább legyek boldog és száraz, mint zsíros és depi. 

Részletek

A karnitin egy nitrogén tartalmú vegyület, mely a zsíranyagcserét segíti elő. Alapvető szerepet játszik abban, hogy a zsírsavak az izomszövet számára elérhetővé váljanak. A karnitin természetes módon azokban a sejtekben található meg, melyek a zsírt energianyerésre használják fel. Előfordul a szívben, az izmokban, a májban és a vesékben egyaránt. Segít az energiaraktárak hasznosításában, az állóképességi edzésekben és a magas intenzitású edzések utáni regenerálódásban.

Mesterséges ízesítőt és édesítőt, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat nem tartalmaz.

*A termék kisgyermek elől elzárva tartandó

*Betegségmegelőző illetve gyógyító hatással a termék nem rendelkezik

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 4x1 tabletta naponta étkezés közben
Kiszerelés 60 db tabletta
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 capsule
Servings per Container: 60
Amount Per Serving% DV
Acetyl L-Carnitine Free Form (as Acetyl L-Carnitine HCl)500 mg *
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established
Other ingredients: Rice Flour, Gelatin. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.  This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.