Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

L-Karnitin fumerát 1000mg, 90 db tabletta

L-Karnitin fumerát 1000mg, 90 db tabletta

Normál ár: 9 914 Ft

Special Price 9 252 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

L-Karnitin nélkül edzeni olyan, mint amikor látod, hogy ül a csaj a comb tárogató gépen fél órát, készít 30 szelfit, majd egyetlen izzadság csepp nélkül átül a lábnyújtó gépre. Lehet úgy is csak semmi értelme. Betolsz napi 1-2 gramm karnitint, és ugyanannyi edzéssel sokkal több zsírt éget a tested. Ennyike.
Egyébként a karnitin védi a szívizmot is, meg segít eltüntetni a zsigeri zsírt is, ami a hasfal mögött, a szervek közt rakódik le. Önmagában csak edzéssel nem lehet eltüntetni és nagyon veszélyes. Szívbetegség, májelégtelenség, és halálos betegségekhez vezet. Jujj.
Viszont, ha tolod a karnitint az edzéshez, az segít a testednek zsírból energiát előállítani. Pucolja a zsírt, több energiád lesz és kerekebb feneked.

Részletek

A karnitin egy nitrogén tartalmú vegyület, mely a zsíranyagcserét segíti elő. Alapvető szerepet játszik abban, hogy a zsírsavak az izomszövet számára elérhetővé váljanak. A karnitin természetes módon azokban a sejtekben található meg, melyek a zsírt energianyerésre használják fel. Előfordul a szívben, az izmokban, a májban és a vesékben egyaránt. Segít az energiaraktárak hasznosításában, az állóképességi edzésekben és a magas intenzitású edzések utáni regenerálódásban. Mesterséges ízesítőt és édesítőt, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat nem tartalmaz. *A termék kisgyermek elől elzárva tartandó *Betegségmegelőző illetve gyógyító hatással a termék nem rendelkezik

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Nem
Kiszerelés 90 caplets
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 caplet
Amount Per Serving% DV
L-Carnitine Fumarate Free Form1,000 mg (1 g) *
*Daily Value not established.
Other Ingredients: Vegetable Cellulose, Dicalcium Phosphate, Pregelatinized Starch, Vegetable Stearic Acid, Silica. Contains <2% of: Natural Palm Leaf Glaze, Vegetable Magnesium Stearate.
WARNING: If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.