Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Likopin 20mg, 60 db gélkapszula

Likopin 20mg, 60 db gélkapszula

Normál ár: 5 929 Ft

Special Price 5 533 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

Ha csak nem termeled magadnak a paradicsomot Taljánországban, és fogyasztod az éretten leszedett paradicsomot naponta, sanszos, hogy ebben az életedben nem ettél még valódi paradicsomot. Igaz, hogy lehet kapni ugyanezzel a névvel és kinézettel valamit a piacon, de az csak a fogyasztó minősített átverése. Te ne dölj be ennek. A likopin az igazi paradicsomban van, ha ilyened nincs, vedd meg a Puritan’s Pride Likopin kiegészítőt és már élvezheted is a frankó és jótékony hatásait. Tudtad, hogy a likopin egy erős antioxidáns anyag, mely támogatja a prosztata és a szív egészségét, és csökkentheti bizonyos betegségek kialakulásának kockázatát, beleértve a rákot és a szívpanaszokat is?

Részletek

A likopin egy természetes karotinoid, antioxidáns tulajdonsággal, mely segít a káros szabad gyököket semlegesíteni a sejtekben és segít az egészség fenntartásában. A likpoin elősegíti a prosztata és a szív egészségét, valamint támogatja az immunrendszer működését. Mesterséges színezéket, mesterséges ízesítőt és édesítőt, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, nátriumot nem tartalmaz. *A termék kisgyermek elől elzárva tartandó *Betegségmegelőző illetve gyógyító hatással a termék nem rendelkezik

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Napi 2-4 kapszula étkezés közben
Kiszerelés 60 db gélkapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size 1 softgel
Servings Per Container: 60
Amount Per Serving% DV
Lycopene20 mg ** 
**Daily Value not established.
Other ingredients: Gelatin, Corn Oil, Vegetable Glycerin, Soybean Oil, Yellow Beeswax
Warnings:: If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.