Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Lutein és Zeaxanthin 20mg, 60 db gélkapszula

További képek

Lutein és Zeaxanthin 20mg, 60 db gélkapszula

Normál ár: 4 568 Ft

Special Price 4 262 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Minden alkalommal mikor megnézed hány lájkot kapott a poszt amit magadról tettél fel edzés közben, vagy a szuper diétás kajáról amit tolsz, a telód képernyője által kibocsátott kék fény komolyan károsítja a szemed. Mivel amit nem posztolsz, az nem is történt meg, és feleslegesen senki sem szeret edzeni, tehát teló nélkül nem edzünk, az igazi alternatíva az lehet, ha beversz minden nap egy kis luteint zeaxantinnal, hogy védd a szemed. Úgy tudni, azoknak is megvédi a szemét, akik csak úgy, teló nélkül, magáért az edzésért mennek edzeni, de erre nincs megbízható szakirodalom.

Részletek

Mint testünk többi részére, a szemre is hatással lehet a stressz egy idő után. A lutein segít javítani az éleslátást, főleg alacsony kontrasztú viszonyok között, mint például az éjszakai vezetés alatt. A LutigoldTM lutein szerepet játszik a szem egészségének fenntartásában. A lutein egy karotinoid, mely a retina központi területén az ún. sárgafoltban található. A karotinoidok zsíroldékony antioxidánsok, melyek gyümölcsökben, zöldségekben, a bársonyvirágban és egyéb növényekben is megtalálhatóak. Mesterséges színezéket, mesterséges ízesítőt és édesítőt, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, nátriumot nem tartalmaz. *A termék kisgyermek elől elzárva tartandó *Betegségmegelőző illetve gyógyító hatással a termék nem rendelkezik Like other parts of the body, the eyes can be affected by the stresses of time. Lutein helps to improve vision in low contrast situations, which is essential for night driving.** Lutein Lutigold™ plays a role in the maintenance of eye health and is the principle Carotenoid found in the central area of the retina called the macula.** Carotenoids are fat-soluble antioxidants found in fruits, vegetables, marigolds and other plants.*

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Napi 1 kapszula étkezés közben
Kiszerelés 60 db gélkapszula
Összetétel Supplement Facts Serving Size 1 Softgel Amount Per Serving % Daily Value Lutigold™ Lutein 20 mg ** (Contains Zeaxanthin, 800 mcg) **Daily Value not established. Directions: For adults, take one (1) softgel daily, preferably with a meal. Other Ingredients: Safflower Oil, Gelatin, Vegetable Glycerin, Yellow Beeswax. WARNING: If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Avoid this product if you are allergic to daisy-like flowers. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.