Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Lutein és Zeaxantin prémium, 60 db gélkapszula

Lutein és Zeaxantin prémium, 60 db gélkapszula

Normál ár: 9 083 Ft

Special Price 8 477 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Minden alkalommal mikor megnézed hány lájkot kapott a poszt amit magadról tettél fel edzés közben, vagy a szuper diétás kajáról amit tolsz, a telód képernyője által kibocsátott kék fény komolyan károsítja a szemed. Mivel amit nem posztolsz, az nem is történt meg, és feleslegesen senki sem szeret edzeni, tehát teló nélkül nem edzünk, az igazi alternatíva az lehet, ha beversz minden nap egy kis luteint zeaxantinnal, hogy védd a szemed.
Úgy tudni, a lutein azoknak is megvédi a szemét, akik csak úgy, teló nélkül, magáért az edzésért mennek edzeni, sőt a szakirodalom szerint azoknak is, akik egyáltalán nem edzenek. Mik vannak!

Részletek

Mint testünk többi részére, a szemre is hatással lehet a stressz egy idő után. A lutein segít javítani az éleslátást, főleg alacsony kontrasztú viszonyok között, mint például az éjszakai vezetés alatt. A LutigoldTM lutein szerepet játszik a szem egészségének fenntartásában. A lutein egy karotinoid, mely a retina központi területén az ún. sárgafoltban található. A karotinoidok zsíroldékony antioxidánsok, melyek gyümölcsökben, zöldségekben, a bársonyvirágban és egyéb növényekben is megtalálhatóak. 

Mesterséges színezéket, mesterséges ízesítőt és édesítőt, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, nátriumot nem tartalmaz.

*A termék kisgyermek elől elzárva tartandó

*Betegségmegelőző illetve gyógyító hatással a termék nem rendelkezik

 

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1 kapszula naponta étkezés közben
Kiszerelés 60 db gélkapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 Softgel
Amount Per Serving%Daily Value
Lutigold™ Extra Blend:20 mg **
Lutigold™ Lutein 
Zeaxanthin 
Meso-Zeaxanthin 
**Daily Value not established.
Other Ingredients: Gelatin, Soybean Oil, Vegetable Oil, Vegetable Glycerin. Contains <2% of: Mixed Natural Tocopherols, Yellow Beeswax.
Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur. This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.  This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.