Kemény az élet – természetes potencianövelés

Hogy áll a dolog jelenleg?

Ahogy bölcs öregapám tanította, a Viagra otthonra drága, idegenben pedig nem kell. Nehéz vitatkozni ezzel az örök életű bölcselettel, és amúgy sem éltünk hozzá még eleget. Viszont változnak az idők, így változhatnak a körülmények is. Nagyapám idejében még nem kokszoltak annyit. A tesztoszteron fokozás kimerült abban, hogy a kocsmában jól bevertek egymásnak párat. A merevedési zavar kezelése még fel sem merült, tehát a lányok rendben voltak tartva, nem úgy mint manapság ugyebár. A sok elhanyagolt és így igen szomorú leányzót pedig, nemhogy feladatunk, de egyenesen kötelességünk is megvigasztalni. Méghozzá keményen, rendszeresen és szakszerűen.

Másodállásban

Szóval, ha az otthoni kötelességek mellett állandóan neked kell helytállni más helyett is, akkor bizony adódhatnak problémák. Hiszen, ha egyszer te írod meg más helyett a házifeladatot, ráadásul jól, az gyorsan elterjed a teremben. Ez rengeteg kötelességet róhat ránk és ez igen fárasztó. Egy darabig még mehet ez így különösebb afrodiziákum nélkül, de meddig?

Igazán komoly és nehéz feladata azonban azoknak van, és ezt elbeszélésekből tudom, akik minden odds ellenére nap mint nap, éveken keresztül helytállnak otthon. Respekt. Azonban a legnemesebb szándék ellenére is előfordulhat, hogy a ceruza már nem úgy írja meg a házit ahogy régen, ha megírja egyáltalán. Az impotencia nem összetévesztendő az impertenciával, mint ahogy a jópofaság sem a szemtelenséggel.

Mit lehet ilyenkor tenni?

Az egyik, hogy kiszervezheti a szabadságvesztését töltő polgár ezt a feladatot külsős munkaerőnek. De azért valljuk be mi sem tudunk megoldani minden feladatot, pedig úgy toljuk a potencianövelőt mintha nem lenne holnap! És ha már itt tartunk, miért ne lehetnénk mi a külsős munkaerő valaki másnak kérdem én?

Na ilyenkor kell tökösnek lenni, ehhez pedig nem elég csak macskagyökeret rágcsálni. Ide segítség kell. A jó öreg EddyKing pedig tudja mi kell neked. Potencianövelő szer kell neked.

Ezt mondom

A Yohimbe megnövelheti a vér áramlását a répa irányába (vagy a vaginába, ha már itt tartunk) és ettől olyan érzésed támad mint amikor a teremben egy rigó az engedélyed nélkül hozzászól a csajodhoz (vagy egy ribi a pasidhoz) és sürgős égető érzést érzel, hogy jól pofánbaszd. Ezen túl segíthet még ellensúlyozni némely antidepresszáns gyogyi szexuálisvágy csökkentő hatását is. Ez egy yohimbin nevű természetes vegyületet miatt van amit a Yohimbe tartalmaz  (ki gondolta volna)

A kanos kecskefű gyógynövény segít, ha már csak fél hat van, és már kedved sincs aláverni az asszonynak nem hogy vágyad hozzá. Az asszony is szedheti csak akkor állandóan cuculni akar majd. Az asszonyok már csak ilyenek. Egyébként fitoösztrogént is tartalmaz ami csökkentheti a nőknél a menopauza után jelentkező csontritkulást.

A Tribulus javítja a fizikai teljesítményt, a vérellátást, javíthat a termékenységen, szóval keményebb gyúrás, és több szex. Ha van csajod akkor meg pláne.

“A ginzenget öregemberek szedik, hogy jobban álljon a cerka” szokta volt mondani bölcs nagyapám lesajnálóan. Ami biztos, hogy az öreg dugiban tartott belőle, a mama pedig mindig nehezen kelt reggel, csak akkor még nem értettük miért.

Végül álljon itt EddyKing jótanácsa: Told ezeket a cuccokat az arcba minden nap, és írd meg nekünk mekkora király vagy. Persze csak a szokásos túlzások nélkül.

Az ajánlott "kemény cerka jobban ír" csomagunk

Ginzeng komplex, 75 db kapszula

Kanos kecskefű (Horny Goat Weed) 1000 mg, 90 db kapszula

Tribulus Terrestris, 250 mg 90 db kapszula

Yohimbe 2000 mg, 50 db kapszula