Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

MELATONIN 1mg, 90 db tabletta

MELATONIN 1mg, 90 db tabletta

Normál ár: 2 495 Ft

Special Price 2 329 Ft

Elérhetőség: Készleten van

A több műszakban dolgozóknál vagy a hosszabb repülőutakon résztvevőknek az időeltolodás miatt, felborul az alvás-ébrenlét ritmusa, ami alvászavarokhoz vezethet. Felnőtteknél melatonin bevitellel segíteni lehet az alvászavarok kezelését és hozzájárul a nyugodt pihentető alváshoz.

Részletek

A melatonint a tobozmirigy termeli alvás közben az agyban. Felelős az alvási ciklusért, és antioxidáns hatása is ismert. Segít a mélyebb, minőségi alvás elérésében. Ha alkalmanként alvásproblámád van, vagy csak szeretnél jobban aludni, a melatonin egy jó választás lehet. Lefekvés előtt 1 órával érdemes bevenni. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, édesítőszert, tartósítószert, cukrot. Laktóz, glutén és nátrium mentes.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Napi 1 tabletta lefekvés előtt
Kiszerelés 90 tabletta
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 tablet
Servings Per Container: 90
Amount Per Serving% Daily Value
Melatonin 1mg**
(as n-Acetyl-5-Methoxytryptamine)
**Daily Value not established.
Other Ingredients: Soybean Oil, Gelatin, Vegetable Glycerin, Soy Lecithin. Contains <2% of: Natural Caramel Color, Yellow Beeswax. Contains soy ingredients.
Warnings: If you are pregnant, nursing, taking any medications, planning any medical or surgical procedure or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Not intended for use by persons under the age of 18. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.