Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Niacin 100 mg, 100 db tabletta

Niacin 100 mg, 100 db tabletta

Normál ár: 1 971 Ft

Special Price 1 774 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Mi a niacint (B3-vitamin) azért toljuk, mert nélkülözhetetlen a szervezet energiatermeléséhez, ugyanakkor enyhítheti a depressziót és részt vesz az idegrendszer normál működésében, ami bizony jól jön az ilyen termékleírások olvasásakor. Vagy amikor végig kell hallgatnod, hogy a munktársnőd hogyan fogyott le 8 dekát és posztolt 1200 kutyás képet 2 hónap alatt.

Részletek

A niacin segíti az energia metabolizmust, nélkülözhetetlen az energiatermeléshez, a vércukorszint kontrollálásához, antioxidáns működésekhez és méregtelenítő reakciókhoz. Támogatja az idegrendszer egészségét.

A niacin, azaz a B3-vitamin többnyire koenzimek formájában található meg a szervezetünkben, melyek az energia metabolizmushoz nélkülözhetetlenek. A niacin segít az idegrendszer és a bőr egészségének megőrzésében.

A B3-vitamin szerepet játszhat a nemi hormonok, a tiroxin és az inzulin szintézisében is. Gyulladáscsökkentő hatása révén segít az izületi gyulladásban szenvedőknek, valamint támogatja a porcképződést is.

Mesterséges színezéket, ízesítőt és édesítőt, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat, nátriumot nem tartalmaz.

*A termék kisgyermek elől elzárva tartandó

*Betegségmegelőző illetve gyógyító hatással a termék nem rendelkezik

Figyelmeztetés: A termék használata bőrpírt, égő érzést, viszketést vagy kiütést okozhat. Ne fogyassza éhgyomorra.

 

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1-2 tabletta naponta étkezés közben
Kiszerelés 100 db tabletta
Összetétel

Supplement Facts

Serving Size: 1 tablet

Servings per Container: 100

Amount Per Serving

% DV

Niacin

100 mg 500%

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other ingredients: Dicalcium Phosphate, Vegetable Cellulose, Vegetable Stearic Acid. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate.

Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.  This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.