Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Omega-3 halolaj 1000 mg, 250 db gélkapszula

Omega-3 halolaj 1000 mg, 250 db gélkapszula

Normál ár: 8 575 Ft

Special Price 8 004 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Több eszenciális zsírsavat akarsz fogyasztani, ha vékony szeretnél lenni vagy maradni, ha nem szeretnél tornából felmentettként a szívizmod kímélni, ha szeretnéd, hogy kinőjön az agyad és jó tanuló legyél, ha babát vársz, ha koleszterin szintet csökkentenél, vagy épp depire hajlamos vagy.
Az Omega 3 zsírsavakból nincs olyan, hogy túl sok, toljad minden nap, amennyit bírsz, a szíved is jobban bírja majd, és az ízületeid sem lesznek hálátlanok.
Az átlag magyar étrend nem tartalmaz Omega 3 zsírsavakat, és ha pont nem a Norvég lazac halászat a hobbid, akkor elég nehéz is lesz bevinni elegendő mennyiségben. Kivéve, ha bevásárolsz ebből a cuccból, mert akkor nem lesz nehéz.


.

Részletek

  • 300 mg aktív Omega-3 kapszulánként
  • Támogatja a szív- és érrendszer egészségét
  • Higanymentes formula
  • Csökkentheti a szívkoszorúér betegségek kialakulásának kockázatát

Az OMEGA-3 halolaj 1000 mg, egy kapszulánként 300 mg többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavat, ebből 280mg EPA-t és DHA-t tartalmazó halolaj formula. A kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerint a hosszú szénláncú omega-3 zsírsavak (EPA, DHA) fogyasztása hatékonyan csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását, javítják a sejtek integritását és az energiatermelés folyamatainak hatékonyságát. Az OMEGA-3 halolaj 1000 mg,  egy speciális bevonat révén, ellentétben a piacon lévő egyéb halolaj készítményekkel szemben nem okoz semmilyen halszerű utóízt.

A kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerint a hosszú szénláncú omega-3 zsírsavak (EPA, DHA) fogyasztása hatékonyan csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását.

Mesterséges színezéket, ízesítőt és édesítőt, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat, nátriumot nem tartalmaz.

*A termék kisgyermek elől elzárva tartandó

*Betegségmegelőző illetve gyógyító hatással a termék nem rendelkezik

 

 

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 1 gélkapszula naponta étkezés közben
Kiszerelés 250 db gélkapszula
Összetétel

Supplement Facts

Serving Size: 1 softgels

Servings per Container: 100/250

Amount Per Serving

% DV

Calories 10

 


Calories from Fat 10

 


Total Fat

1 g 2%**

Cholesterol

10 mg 3%

Ester-Omega(R) Fish Oil provides 300mg of Total Omega-3 Fatty Acids+ comprising of.****

1,000 mg (1 g) ***

EPA (Eicosapentaenoic Acid) ***

 

DHA (Docosahexaenoic Acid) ***

 

Other Fatty Acids ***

 

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other ingredients: Gelatin, Vegetable Glycerin, Mixed Natural Tocopherols. Contains fish (anchovy, mackerel, sardine) ingredients.

Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur.  This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.