Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Orvosi Macskagyökér (Valeriana) 450mg, 100 db kapszula

Orvosi Macskagyökér (Valeriana) 450mg, 100 db kapszula

Normál ár: 3 359 Ft

Special Price 3 135 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Legtöbbünk életében eljön az a pont amikor egyszerűen nem bírjuk tovább a sok gyökér között akikkel nap mint nap találkozunk a munkahelyen, edzésen, a forgalomban, a villamoson. Az eredmény feszültség, rossz alvás, szorongás. De nem EddyKingnek! EddyKing minél több emberrel találkozik, annál jobban szereti a macskagyökeret, mert az nyugtató, feszültségoldó hatású. Használhatjuk még a macskagyökeret (Valeriana officinalis)  fejfájás, álmatlanság, ingerlékenység esetén is. Nem is kell gyúrósnak lenni ahhoz, hogy izomgörcs lépjen fel, elég csak arra gondolni, hogy a párod kerek fenekű csajt szeretne, (úgy, hogy mondjuk ő sem egy kockahas, de mindegy) mindjárt jön a szívidegesség. Na ebben is segíthet a valeriana. Meg bélirritáció esetén is. Egyébként pedig olyan mint egy jó feles; enyhe görcsoldó.

Részletek

A macskagyökeret  (Valeriana officinalis) évezredek óta használják természetes nyugtatóként. A belső biológiai óránkkal összhangban fejti ki szorongáscsökkentő, alvás előkészítő hatását. Gyorsabb elalvás, jobb alvás minőség, nyugodt ébredés. Biztonságosabb mint a gyógyszerek, mert nem okoz függőséget, nincsenek elvonási tünetek.
Más altatókkal együtt ne használjuk, Kezdjük kis dózissal (1 kapszula) majd fokozatosan emeljük 5 kapszulára az adagolást.

Mesterséges színezéket, ízesítőt és édesítőt, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat, nátriumot nem tartalmaz.

*A termék kisgyermek elől elzárva tartandó

*Betegségmegelőző illetve gyógyító hatással a termék nem rendelkezik

 

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás 5 kapszula lefekvéskor
Kiszerelés 100 db kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size 2 softgels
Amount Per Serving% Daily Value
Valerian Root450 mg ***
(Valeriana officinalis)
(a 4:1 Extract, equivalent to 2,000 mg of valerian Root))100 mg *
***Daily Value not established.
Other Ingredients: Soybean Oil, Gelatin, Vegetable Glycerin, Soy Lecithin. Contains <2% of: Natural Caramel Color, Titanium Dioxide Color, Yellow Beeswax.
WARNING: If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Excessive consumption may impair ability to drive a motor vehicle or operate heavy equipment. Not intended for use by persons under the age of 18. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.