Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

Almabor ecet 600 mg, 200 tabletta

Almabor ecet 600 mg, 200 tabletta

Normál ár: 6 350 Ft

Special Price 5 926 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Bölcs nagyapám sokat emlegette az ecetet, általában amikor bort kapott ajándékba. "Legalább az egészséget megvédi" volt a tudományos véleménye a szomszéd házi készítésű boráról. Most viszont az almabor ecet kiegészítővel fájdalommentesen lehet élvezni az almaecet minden jótékony hatását.

Részletek

Az ecetet erjesztéssel állítják elő. Az ecet az ecetsav forrása. Az ecetsav akkor keletkezik, amikor az élelmiszerekben található cukrokat baktériumok vagy gombák bontják le. Ecetsav adja a kovászolt kenyér és a savanyúságok jellegzetes ízét. Most egyszerűen, naponta egyetlen tabletta formájában hozzájuthatsz az almaecet minden jótékony hatásához. Mesterséges színezéket, aromát vagy édesítőszert, tartósítószert, cukrot, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat nem tartalmaz. Nátriummentes.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Napi 1 tabletta étkezés közben
Kiszerelés 200 tabletta
Összetétel
Warnings: If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.