Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

#PP CINNAMON COMPL. WITH HIGH POTENCY CHROMIUM

#PP CINNAMON COMPL. WITH HIGH POTENCY CHROMIUM

Normál ár: 4 498 Ft

Special Price 4 198 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Részletek

A fahéj, már régóta használt fűszernövény, de azt tudtad, hogy mint növényi eredetű étrend- kiegészítőként támogatja a vércukorszint egyensúlyát és a zsíranyagcserét? A vércukor (glükóz), a szervezetünk elsődleges energiaforrása. A fahéj ezen kívül fontos szerepet játszik a szív- keringési rendszer egészségének megőrzésében. A formula 200 µg kiváló hatékonyságú króm-pikolinátot tartalmaz, ami fontos szerepet játszik a szénhidrátok és a zsírok anyagcseréjében. A króm ezen kívül a fehérjék anyagcseréjében is közreműködik. Együttműködve a fahéjjal, a króm segíti a mentális jóllét megőrzését. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromaanyagot, édesítőszert, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, halat és nátriumot.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Felnőtteknek, naponta 1 kapszula, 2 alkalommal, lehetőleg étkezéssel egyidejűleg. A kapszulák felnyithatóak és akár a kedvenc üdítőitalodal vagy ételeddel együtt is elfogyaszthatóak.
Kiszerelés 60 kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size 1 capsule
Servings Per Container: 60
Amount Per Serving% DV
Chromium200 mcg 167% 
(as Chromium Picolinate)  
**Cinnamon (Cinnamomum burmannii) (bark)500 mg *** 
**Cinnamon (Cinnamomum spp.) (bark)500 mg *** 
(from 125 mg of a 4:1 Extract)  
**Daily Value not established.
Other ingredients: Gelatin, Vegetable Cellulose. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: Not intended for use by pregnant or nursing women. If you are taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.