Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

PP IP-6 INOSITOL HEXAPHOSPHATE 540 MG

PP IP-6 INOSITOL HEXAPHOSPHATE 540 MG

Normál ár: 5 611 Ft

Special Price 5 237 Ft

Elérhetőség: Készleten van

Részletek

Az Inozitol-Hexafoszfát, egy a természetben előforduló összetevő, ami megtalálható, többek között a zabban, az élesztőben, a rizsben, a kukoricában, és a hüvelyesekben. Gátolja a lipidek peroxidációját és részt vesz a szervezet szabad gyökök elleni védekezési mechanizmusában. A mi Inozitol-Hexafoszfát kapszuláink, barna rizs forrásból származnak. Két kapszula 1020 mg Inozitol Hexafoszfátot tartalmaz. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát, édesítőszert, cukrot, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, és nátriumot.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Felnőtteknek, naponta 2 kapszula, két alkalommal, étkezések előtt vagy között, lehetőleg üres gyomorra. Az IP6 interferálhat az ásványi anyagok felszívódásával, és emiatt különböző időpontban való alkalmazása javasolt.
Kiszerelés 120 kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size 2 capsules
Servings Per Container: 120
Amount Per Serving% DV
Calcium173 mg 17% 
IP-6 Inositol Hexaphosphate1,020 mg ** 
(L-5-Hydroxytryptophan)  
(from Griffonia Extract)  
(Griffonia simplicifolia)(seed)  
**Daily Value not established.
Other ingredients: Rice Flour, Gelatin. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
Warnings: If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.