Ügyfélszolgálat +36 30 541 4421 | [email protected]

PP TAURINE 1000 MG

PP TAURINE 1000 MG

Normál ár: 5 789 Ft

Special Price 5 403 Ft

Elérhetőség: Készleten van

A taurin egy aminosav, ami az izomban található meg...

Részletek

A taurin egy aminosav, ami az izomban található meg. A taurin, egyike a 20 aminosavnak (fehérjék építőegységei), és a második leggyakrabban előforduló szabad aminosav az izomban. A taurin fontos szerepet játszik az ion-áramlás szabályozásában, így hatással van az anabolikus folyamatokra. Az étrendünk, az egyik fő forrása ezeknek az aminosavaknak, de az ételekben és a kiegészítőkben levő koncentrációjuk nagymértékben különbözhet. Számos taurinos termék van a piacon, így nehéz kiválasztani a legmegfelelőbbet. A mi taurin formulánk, prémium összetevőkből lett megalkotva, így garantálja a maximális hatást. Nem tartalmaz mesterséges aromát, édesítőszert, cukrot, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, és nátriumot.

További információk

Gyártó Puritan's Pride
Adagolás Felnőtteknek, naponta 1 kapletta, 2 alkalommal, lehetőleg üres gyomorra.
Kiszerelés 50 kapszula
Összetétel
Supplement Facts
Serving Size: 1 Caplet
Amount Per Serving % Daily Value
L-Taurine Free Form 1,000 mg (1g) *
*Daily Value not established.
Other Ingredients: Vegetable Cellulose, Dicalcium Phosphate, Vegetable Stearic Acid. Contains <2% of: Povidone, Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
WARNING: If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.